Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ostin tuossa viime talvena Ticketin haalarin, kun ilokseni huomasin, että oli meidän pitkäselkäiselle pojalle hyvä mitoitukseltaan (isoveli on samaisesta syystä käyttänyt ties kuinka montaa Seppälän haalaria). Nyt sitten mittasin viime vuoden malliston koon 80 talvihaalarista selkämitan ja se oli 56 cm ja tämän vuoden malliston 98 koon mitta oli saman verran.Siis mitä ihmettä. Ovatko ne muuttaneet paitsi haalaria pienempikokoiseksi, mutta myös erilaiseksi mittasuhteiltaan?Taisi jäädä kaupaan nuo tämäntalviset haalarit, jos selkämitaa ei tule yhtään lisää vaikka hyppää 2 numeroa yli.

Kommentit (5)

Mä katsoin Baggie haalaria. Viime vuoden mallissa selkämitta oli koossa 80 56 cm ja nyt kun tänään mittasin tämän vuoden mallista koosta 86 selkämitan niin oli 52. Ei tullut siis kauppoja. Päätin ostaa pakkashaalariksi siis ensi talvelle Reiman Kiddon, jossa oli selkämitta sentään 92 koossa 59.

...täytyy kertoa. Meillä myös pojilla pitkät selät. Meidän kuopus 1v 7kk mahtuu vielä ReimaTecin 86cm haalariin. Etsin alesta mittanauha kädessä kaikista merkeistä 92cm haalaria. Mutta juuri tuo niska-haara mitta ei lisääntynyt kuin sentillä, joten kauppaan jäivät. Sitten törmäsin Ticketin Baby Baggieen, ja siinä niska-haara oli 5 senttiä pitempi kuin muissa vastaavissa 92cm haalareissa. Siispä ainakin tuo malli oli hyvä pitkäselkäiselle pojalle. Hyvällä lykyllä voi mahtua koko ensi talven päälle.

Ihmettelin kyllä noita muita malleja joissa tuo niska-haara saattoi olla sentin lyhkäisempi koossa 98cm?Outoa!! Niin ja tuon meidän baggien n-h mitta on 60cm.

Mä mittasin meidän 80 baggien ja mitta on 60cm. Baggie tämän talven malli.

Meillä myös 92 baggie ja siinä mitta 64cm. Myös tämän vuoden malli.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat