Missäs vaiheessa olette ostanut vauvalle vaunut?

Vierailija

Hirveesti tekis mieli jo mennä ostamaan mut ei tässä mennä kun vasta puolessa välissä :)

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

vieväthän aika paljon tilaa, kun seisovat turhanpanttina monta kuukautta. Eikä kyllä kannata mihinkään ulkovarastoon ummehtumaan uusia, käyttämättömiä vaunuja laittaa (kun ei tietysti käytössä oleviakaan).

Vierailija

Me ostettiin muistaakseni joskus rv 21 jälkeen, muistelen että samalla reissulla kun käytiin rakenneultrassa. Meiltä siis sairaalaan että lastentarvikeliikkeeseen on matkaaaaa.... :PÄläkä stressaa siitä, että uskallatko ostaa! Ainahan ne vaunut voi myydä! Minusta ne on sama jo hankkia jos löydät mieluisat ja teillä on tilaa missä niitä säilyttää. :)Onnellista odotusta! Nauti joka hetkestä! Aika menee niiiiiin äkkiä...

Vierailija

Esikoiselle taisin hakea 2 vko ennen la. Ostin vähän mitä sattui olemaan kaupassa. En ollut tyytyväinen niihin. Toinen sais sit nukkua niissä samoissa, sekä useissa muissa rattaissa= )

Nyt la on maaliskuun puolessa välissä. Tiedän jo minkälaiset vaunut haluan, mutten ole saanut aikaiseksi lähteä niitä hakemaan. Matkaa on reilu 100 km.

Vierailija

niin normaalille ihmiselle on siinä tilanteessa täysin yhdentekevää onko ne vaunut ostettu vai ei. Eli siitä vaan ostoksille jos mieli tekee.

Vierailija

Usein jopa 2 kk, joten kannattaa tilata ajoissa. Vauvamme syntyy maaliskuussa ja me ollaan pistetty vaunut tilaukseen marraskuussa. Meidän pitäisi saada ne tämän tammikuun lopulla eli noin 1,5 kk ennen laskettua aikaa.

Vierailija

ja kolmannen kohdalla vajaa puol vuotta ennen syntymää ja taas alesta. ollaan säästetty monta satasta näin=) ja mieleiset kärryt olen molemmilla kerroilla saanut.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat