Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pitääkö tosiaankin 1,5-vuotiaan juoda reilu litra vuorokaudessa?? Määrä tuntuu todella isolta, varsinkin kun lapsi juo yleensä 4-5 dl/päivä ja pissaa normaalisti tuollakin määrällä. Mehua on mennyt tämän päivän aikana tuo 4dl, ottaa melko tiheästi hörppyä mukista muttei isoja määriä kerrallaan. Kasvislasagnea meni muutama ruokalusikallinen, annoin että saisi edes jostain vähän suolaa (purkkitavaraa eli löysää ja vähäsuolaista). Viime oksennuksesta on aikaa melkein 12 tuntia, lapsi on itkuinen ja lämmin mutta jaksaa mm. keskittyä kirjaan ja viihtyy sylissä.

Kommentit (2)

mielummin kuin kerralla juottaa enemmän niin, että vatsa taas kääntyy nurin.Meillä kesti oksentelu vajaan vuorokauden, mutta huonoa oloa ja vellomista vielä muutaman päivän sen jälkeen.Melkein kaikki ruoka yökötti eli ei kannata väkisin yrittää syöttää siten, että taas oksentaa.Suositeltavia ruokia olivat mm. (täysjyvä)korput ja mustikkakeitto. Meillä meni alas myös kauramurot.

Juu ei väkisin anneta mitään, tuota lasagnea vaan ajattelin kokeilla ja itse tuli kärkkymään sitä kun lämmitin pari ruokalusikallista. :) Uskon että lapsi tietää itse paljonko vatsa "kestää" esim. juotavaa ja siksi en ole lähtenytkään tuohon pakkojuottamiseen. Välit juomisessa ovat muuten noin 10 minuutin luokkaa eli sama kuin suositeltu (?).Ap

Uusimmat

Suosituimmat