Tietääkö joku, onko tekstiileille (sohva) keksitty sähköisyyttä poistavaa ainetta?

Vierailija

Siis jotain suihketta tai vastaavaa.

Kommentit (8)

Mä ostin kans suomi-soffalta minna-sohvan ja luulin aluks, että sähköisyys johtu tollasesta keinokuituviltistä. Vahdoin vilttiä, mut ei sekään auttanu. Ei edes ollu mikään halvin kangas, minkä tähän otin, et on aika jännä juttu. No, mut eipä tullu yllätyksenä kun en muutenkaan ollu tyytyväinen palveluun (Suomi-Soffa Hki keskusta). Olis tosiaan kiva tietää, jos ton sähköisyyden jollain aineella saa poistettua. Täytyypi kattoa jos tota yhtä ainetta jostain löytyy. :)

TODELLA sähköinen sohva! Päällinen on kangasta, jonka nimi oli joku New suede tai jotain. Myyjä antoi sille myös suihkutettavan suoja-aineen. Suoja-aine ei ainakaan helpottanut sähköisyyden kanssa, päinvastoin! Kaikki hiukset ja roskat tarttuu sohvaan ja koska kangas on yksivärinen ja tumma, on sohva todella törkyisen näköinen.

Suomisohvalle en enää jaksa soittaa. Myyjä tilasi fiksusti tehtaalta sohvan tummalla rungolla ja merkkasi tilaukseen vaaleat tyynyt. Tehdas tietty ymmärsi, että myös istuintyynyt tulisivat vaalealla. Mä vielä painotin, ettei istuinosa saa missään nimessä olla vaalea, koska tummista farkuista lähtevä väri kyllä värjää sen muuten ihan kauheeksi. Ihmettelin kun se sitä sinne kirjotti, että eikös tuohon pitäis seventää, että istuintyynyt tummalla ja irtotyynyt vaalealla. Onneksi sentään kävivät vaihtamassa päälisen.

Mutta tuo sähköisyys tosiaan häiritsee ihan hirveesti! Kertokaa heti kun keksitte miten sen saa pois.

Lainaus:

Uusi sohva on niiiiin sähköinen, että rätisee ja paukkuu.
Meillä lasten tukat kohti taivasta, kun sohvalla myllivät=)T. ap, jonka sohva Dallas (paksummalla kankaalla) Suomi-Soffalta.

tee laimeata liuosta huuhteluaineesta. Saman teen myös sellaisille vaatteille, joihin ei voi käyttää huuhteluainetta. Hyvin toimii.Lainaus:

sähköiseen hameen vuoriin vois suihkepullolla sumuttaa huuhteluaine-liuosta, mut en ehkä uskaltais kokeilla sohvaan...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat