Ei helkkari tuota naapurin mammaa! Tulin tänään vähän vaille 17 lasteni kanssa

Vierailija

töistä/päivähoidosta kotiin. Tämä naapurin kotiäiti oli kolmen lapsensa kanssa MEIDÄN PIHALLA odottelemassa meitä! Lapsensa olivat kuulemma koko päivän odottaneet että koska me oikein tullaan kotiin.Totesin että tässä on vähän rankka päivä ollut ja pitäisi päästä kotiin lepäämään, johon tämä mamma myönteli, että juu on hälläkin ollut tosi rankka päivä, 2 vuotias sai uhmakohtaukset ja kakkasi housuun ja on saanut koko ajan olla kehittelemässä tekemistä ym. Joku lapsistaan vinkui nälkää ja äiti hymyillen totesi että eiköhän **** (minä) jotain pientä kahvin ja mehun kanssa tarjoa.Teki mieli huutaa että en helkutissa tarjoa mutta otin ne sitten sisään kuitenkin.... tänäänkin. Ovat usein aiemminkin olleet vastassa odottamassa tai ikkunasta katsoneet koska tullaan kotiin. Alkaa rasittaa, vaikka lapsemme viihtyvät hyvin keskenään. Heillä 2v, 5v ja 8v, meillä 3v ja 5v....

Sivut

Kommentit (17)

että tänään tullaan sitten teille meidän töitten jälkeen ottamaan sitä välipalaa ja mielellään teidän lapset ruokaa kun ei o vielä päivällistä saaneet

Meillä on ollut aina sääntöjä - ja esim kun tullaan jostain ollaan rauhassa kotona, syödään, jutellaan ja katsotaan onko voimia kavereiden aknssa oloon vai pitäskö olla koton arauhassa. Myös lapset osaavat sanoa että nyt en jaksa, haluan olla rauhassa.

Naapurihan ei selvästi ymmärrä sun muuttunutta todellisuutta- parasta yst'ävyyttä on sanoa että nyt ei sovi. Teidän perheellä on oikeus omiin rajoihin myös. On naapurin oma asia miettiä pitäiskö se elämä järjestää toisin.

Esim. "Vai ootte meitä odottanut? Meidän täytyy nyt ekaks mennä sisälle ja sitten jos XX ja XX jaksavat vielä tänään tulla leikkimään he voivat tulla teitä pyytämään".

Ja sitten marsitte sisälle.

Mä olisin kyllä räjähtänyt...

Tai ainakin ehdotan että sanot nyt, eli soitat myöhemmin, että toivot jatkossa että sovitte etukäteen tapaamisen.. Tai jotain... Eihän voi olla noinkaan... huhhuh...

että naapurin mamma hakee teidän lapset tarhasta, kun ehtii vähän paremmin, kerran on kotona päivät. Ilmoita, että voit noutaa ruokitut lapset sitten, kun kotiäiti on tarjoillut heille päivällisen. Toki ilmoitat samassa yhteydessä, että voitte sitten heti ulkoilla koko porukalla, jos sullekin on järjestetty pieni välipala työpäivän jälkeen.

ja sinä tulet sitten poimimaan heidät tältä naapurin mammalta sisältä.Tai että käykääpä kotona syömässä niin nähdään tunnin päästä tässä pihalla, niin tekin vaihdatte vaatteita.

että menemme tekemään nyt ruokaa ja vaihtamaan päivän kuulumisia tms. Katsotaanpa joku toinen päivä. Osa ihmisistä osaa olla röyhkeitä, eikä tilanne takuulla ainakaan helpotu jos hän huomaa ettet viitsi sanoa.

Käsittämättömän röyhkeää käytöstä!

Voihan sanoa ihan ystävällisesti:"Meillä on ollut pitkä päivä ja menemme nyt sisään laittamaan ruokaa ja lepäilemään. Olen työpäivän jälkeen aika poikki ja niin ovat lapsetkin ja siksi tarvitsemme perheenkeskistä aikaa. Tavataanko joku toinen päivä?"

Sano sille mammalle kun ne seuraavan kerran odottelee teidän pihalla että menet lastesi kanssa ensin kotiin syömään ja jos sitten näkisitte sen jälkeen pihalla.

Mä en tajua ihmisiä jotka on niin nössöjä ettei saa tuollaista asiaa suustaan sanottua, anteeksi vaan. Ja sehän ei ole edes epäkohteliasta, täytyyhän nyt ihmisten ymmärtää että töistä ja päiväkodista tultaessa mennään kotiin syömään eikä aleta naapurin muijaa lapsineen kestitsemään mehulla ja kahvilla.

Tsiisus sentään mitä ihmisiä!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat