Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä vakuutus kannattaa ottaa tai kannattaako mitään kun on raskaana?

Vierailija

Mulla on jo easy.vakuutus

Kommentit (7)

Vierailija

Halpa ainakin ja siinä on lasten kdinhoitotuki(vai mikä olikaan) jos lapsi sairastuu ja joutuu olee yli 14pv kotona niin maksetaan sellaista. ap

Vierailija

meillä on siellä vakuutukset ja lasten sairauskuluvakuutukset ja nyt ollaan sen lafkan kanssa naiisissa kun lasten vakuutukset piää olla kotivakuutuksen kanssa samassa paikassa (tai paljon kalliimpaa)

juuri tuossa tilanteessa on hyvä kilpailuttaa - tapiolaan ollaan kai yleensä tyytyväisiä.

Kannattaa ottaa vakuutus jossa omavastuu menee per vuosi eikäper sairaus, muuten ei tavallisista korvatulehduskäynneistä saa mitään

Vierailija

Kannattaa tosiaan vertailla eri yhtiöitä. Itse en aio ottaa tuota vauvavakuutusta Tapiolasta, siellä on paljon huonommat ehdot ainakin aikuisten tapaturmavakuutuksissa (miehelläni) kuin itselläni IF:ssä (järjestövakuutus kylläkin siellä). Ajattelin kysellä ensin sieltä IF:stä... Onhan muullakin kuin hinnalla merkitystä - ts. mitä sillä maksulla saa, ja mitä ei! :)

Vierailija

kannattaa ottaa vakuutus ennen synnytystä, jos vauvalla on jokin sairaus syntyessään ei vakuutusta enää saa, tai se ei enää korvaa siita aiheutuvia kuluja. Tapiolan vakuutuksessa voi kerätä kuitit vuodelta yhteen ja hakea ne =< menee vain yksi omavastuu / vuosi. Monissa vakuutuksissa on yksi omavastuu per sairaus tai kerta ja se tulee kalliimmaksi.

Vierailija

pohjolaan ja kysellä mitä siellä olis tarjolla, meinaan jos ku oot jo pohjolan asiakas valmiiksi:)henkivakuutuksen ne antaa vuodeksi ilmaseksi sitte ku lapsi on syntyny. lapselle voi ottaa sairauskuluvakuutuksen ennen syntymää ja tapaturmavakuutuksen syntymän jälkeen. henkivakuutuksella turvaat lapsesi jos kuolet. eli henkivakuutus ja lapsi edunsaajaksi. kannattaa kysell siellä, ne kartottaa tilanteesi ja kattoo mikä on paras mahdollisuus teille.

Vierailija

taas suosittelen Veritaksen (tai siis nykyään se taitaa olla Aktian) vakuutusta! Ei tarvitse olla muita vakuutuksia siellä ja minusta paras, hinta/korvaukset.

Uusimmat

Suosituimmat