Huono ryhti! Miten saisi parannettua sitä?

Vierailija

Hartiat kääntyy eteenpäin:( on alkanut ahistaa kun kaikki huomauttelee, fysioterapeutti vaan sanoi että pitää vahvistaa lihaksia,mutta miten...

Kommentit (11)

sillon opastettiin että sellasista rinkuloista riippuminen auttaisi, Isä asensi sellase mökkimme pihalle ja se oli ihan huippuhauskaa kieppumista. En kyllä tiedä auttoiko ryhtiin

eli rinta ulos ja vatsa sisään ;) Kyllä ne lihakset siitä pikkuhiljaa vahvistuu itsestäänkin kun joutuvat kannattelemaan oikealla tavalla kehoasi. Jooga on myös tosi hyvä ryhdille.

Hartiat taakse ( vedä lapaluita kohti toisiaan) ja rentouta hartiat. Ja tee tätä 24/7. Tee joka päivä 20 punnerrusta keskittyen, lavat tuettuina.Mene Pilateskurssille tai voimajoogaan.

Lainaus:

VArmaan kaikki yläselkää vahvistavat liikkeet ja lajit käyvät?
esim. Hiihto, sauvakävely, kuntosalilla esim. soutu ja "ylätalja" (vedä molemmissa lapaluut selkärankaa kohti ja alas) vahvistavat yläselkää. Lisäksi vatsa- ja selkälihasten voima on tärkeää, ja tosiaan se ryhti - napa kohti selkärankaa! Ja koko ruoto pitkäksi ja ojennukseen!

Lisäksi rintalihasten venyttelyt ja mahdollisesti liikkuvuusharjoituksia rintarangalle ja olkanivelille. Kyllä se ryhti alkaa siitä parantua. Käyhän toinen kerta sen ft:n vastaanotolla, niin saat yksilölliset ohjeet! :)

t.eräs fysioterapeutti

rintalihasten tiukkuus -- ne vetävät hartioita eteenpäin. Joten venyttelisin niitä kunnolla päivittäin, ja samalla tarkkailisin koko ajan että olisin hyvässä ryhdissä -- osittain voi olla tapakin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat