Perusrattaat; Brio Pony, Oran Mallat, Emmaljunga Softyt, kokemuksia

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli onko kellään kokemusta millaset on noi Mallat käytössä?

Olisivat hinnaltaan edulliset verrattuna esim. Brioihin. Kuomu kuuluu kauppaan automaattisesti. Kooltaan ovat keskenään aikas samaa luokkaa.

Nyt siis kaivattaisiin kokemuksia.

Emmaljunga ei taida enää edes valmistaa Softyjä, en ainakaan heidän sivuiltaan kyseistä ratasta enää edes löytänyt....

Kommentit (2)

siis tuo orabn malli ja hyvin ovat kestäneet. (sisällä säilytetyt) olivat käytössä pääsääntöisesti 3+pojalla. toisinaan vielä 4+ :kin istunut lenkin ajan kyydissä.näissä oli mielestäni huima painoraja kun max 36kg poainoista voi lykkiä...

Itsekin yritin aikoinaan etsiä tietoja/käyttäjien kokemuksia Oran rattaista..huonolla menestyksellä.

Softyjä sai viime keväänä vielä, muttei taida kyllä enää saada (silloin oli viimeisiä tulossa tehtaalta kauppoihin). Olin alkuun ostamassa Softyt, mutta toimitusten viivästymiseen kyllästyneenä päädyin Brion ponyihin. Meillä on kuomu lisävarusteena antamassa suojaa nukkumiseen (en tiedä onko merkitystä). Hyvät rattaat on olleet, kori vaan on tosi pieni. Meillä oli näitä ennen Brion Zenit'it, joissa on saman kokoinen kori, mutta kori oli jotenkin eri tavalla istuimen alla ja siihen sai enemmän tavaraa kuin Ponyissä. Ponyt on olleet käytössä viime keväästä (kun ostettiin ne, poika oli 1v 10kk(?) ja nyt on siis 2,5v. Pystyy nukkumaan satunnaisesti pitkiäkin unia tuossa lepoasennossa (nytkin nukkuu rattaissa kun simahti apteekki reissulla ja on jo nukkunut melkein 2h).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat