Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kenkä G:

Vierailija

nyt kun on pitkään ollut puhetta eri merkkisistä haalareista että mikä on paras ja mikä huonoin niin voisitteko nyt kertoa lasten kengistä mikä merkki mielestänne on paras. mikä kestää kosteutta parhaiten ja on ehdottomasti lämpimin suomen ah niin ihanassa talvessa.

Kommentit (12)

Vierailija

ostettiin alkutalvesta eccon koreteksit kesti pojalle 2kkta ja vetskari hajos..valitin kyllä kenkäkauppaan mutta nyt kuomat ja mielestäni hyvät!!

Vierailija

tehtiinhän näistä jossain vaiheessa joku tutkimuskin, että mikä oli paras.. en muista mikä oli.. mutta kovin mairitteleva se tutkimus ei ollut halpismerkeille. kengät kun muokkaa lapsen ryhtiä ym.

Vierailija

olleet Vikingin goretexit.... olleet käytössä jo toista talvea eivätkä vuoda. Nyt uusina Kangaroosit Roostex-kalvolla, ainakin vielä olleet hyvät... kauniimmat ulkonäöltään kuin Vikingit.

Vierailija

Tepsut ja Kuoma ovat mielestäni kaksi parasta kenkämerkkiä. Tämän hetkisissä nahkaisissa Tepsuissa on kunnon karvavuori, vesi ei mene helpolla läpi ja jalat pysyvät lämpöisenä. Kuomat ovat lämpöiset, helppo pukea. kummassakin on hyvä malli suomalaiselle jalalle.

Vierailija

Lainaus:

missä hintaluokassa nämä superfitit, richterit ja bundgaardit liikkuu? mistä ootteeostanu?
Superfitin kengistä useampi malli oli tänä vuonna 100e:n huonommalla puolella... Löysin kuitenkin onneksi yhdet 80e:lla.

Riippuu kyllä varmaan koosta ja tarjouksista, 60-90e suunnilleen.

Uusimmat

Suosituimmat