Miten löydän itsetunnon kun irtisanottuna minua on psyykkisesti

Vierailija

raastettu sekä työnantajan että omaisten puolesta ihan maan viimeiseen rakoon. Itsetunto 0 kun kukaan ei arvosta eikä usko että ihan hyvä työntekjä voidaan irtisanoa yt-neuvotteluilla. Hirveän surullinen olo eikä valoa näy missään. Auttakaa!

Kommentit (4)

mitään suorituksia. Olen ikäni tehnyt pärkätöitä ja tämä on ensimmäinen asia mikä kannattaa sisäistää; sulla on SUN ELÄMÄ, sun unelmat, tarpeet, tunteet, ilot, surut. Se on se juttu. Sitten sä teet jotain töitä- se on enemmän tai vähemmän mielekästä- ja kaikkise yhteisö ja muu- mutta se on toisarvoinen juttu. Eikä sitä tämä häpeään kasvatettu suortittajakansa vieläkään tajua.

On ihanaa jos on kiva työ- on tärkeää ansaita leipää jne- mutta elämän arvoista suurin osa on ihan muualla.

Tänä päivänä irtisanominen ei tosiaankaan johdu huonosta työntekijästä, vaan suuret, ahneet pyörät pyörii eikä piittaa paskaakaan ihmisten arvosta.

Lue (jos jaksat kahlata) Juha siltalan "työelämän huonontumisen lyhyt historia"- saat vähän perspektiiviä.

Ja sitten; anna itsellesi aikaa surra menetystä ja pettymystä-kun olet surrut sen minkä suru ottaa- ala katselemaan ympärillesi, mitä kaikkea hyvää on; niihin kannattaa keskittyä, etsiä iloa pienistä asioista- hyvä puoli nimittäin on se että sulla on mahdollisuus pysähtyä, tutkiskella haaveitasi- katsoa löytyykö halua ja rohkeutta johonkin ihan uuteen. Äläkä lannistu, koska aivan varmasti uusi suunta löytyy, elämä ei ala eikä lopu yhteen työpaikkaan. maailma o siinäkin muuttunut- mitään koti-uskonto-isänmaa- ja valtion pitkä ja kapea leipä- juttua ei enää ole.

Voimia ja iloa- kun ei tarvii lähteä töihin, varasta itsellesi hetki siihenkin että ehdit tarkkailla kevään heräämistä luonnossa:)

Ei sinun arvosi ihmisenä riipu työstä eikä työsuhteesta eikä sen päättymisestä. Eikä yhtään mistään mitä kukaan muu sinusta luulee, ajattelee, uskoo tai väittää.Sinä olet hyvä ja arvokas. Juuri sellaisena kuin olet.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat