Kommentit (13)

Ja se vielä erityisesti otti esimerkiksi sen että vaimonsa ei antanut kenellekään muulle hetkeksikään suunvuoroa.Mutta älkää kotiäidit oikeasti olko huolissanne että Mikkonen pilaisi teidän maineenne - se nainen on selvästikin mielisairas, ei edusta teitä. Kyllä me päiväkotiäiditkin sen ymmärrämme.

että tuolla naisella on mielenterveydessä ongelmia. Yleensä en sääli eri lailla ajattelevien ihmisten lapsia, mutta ehkä tässä tapauksessa tuntuu vähän pahalta, että ihan oikeat lapset kasvavat tuossa ympäristössä.

- Vaimoni vastasi ohjelmassa niin kuin pitikin, oli täysin yhteisen linjan ja aiheen mukaisesti. Vaimoni otti asiaan selkeästi kantaa ja jos se ei uramuijaa tyydytä, niin se on heidän asiansa, Mikkonen jyrähtää.

haastattelua varten. Lukikohan siinä Ninan paperissa jotain Timon mielipiteitä, kun huomasin että siinä paperin reunoissa oli jotain käsinkirjoitettua. Ja mullakin on varmaan yleissivistyksessä aukko, kun en ymmärrä mitä houkutusjärjestelmällä ja tulonsiirtotaistelulla tässä yhteydessä tarkoitetaan?

kannattaa kuitenkin harkita, mitä netissä kirjoittelee nimellä henkilöstä. On nimittäin vaara, että pian löytää röyhkeimmät kirjoittajat itsensä raastuvasta syytettynä herjauksesta tai kunnian loukkauksesta.

Itsekin kauhistuneena ohjelman katsoin ja ajattelin, että rouva Mikkonen tekee pahasti hallaa viestilleen öykkärimäisellä käytöksellään.

Samoin mietin, että mahtaako hän kuitenkaan pohjimmiltaan ajatella, miten julistaa. Yleensä ihminen, joka on varma kannastaan, pystyy rauhallisesti kuuntelemaan myös eriäviä mielipiteitä.

Mikkosen sekoilua kuvataan pahimmillaan 'outona käytöksenä'.Se nainenhan puhui ihan sekavia ja vaikutti ihan hullulta! Käytöstapoja ei löytynyt nimeksikään ja koko 'väittely' oli ihan naurettavaa pelleilyä (Mikkosen osalta siis).

Minkälaiset kasvatusperiaatteet teillä on omia poikia kohtaan?- Ihan terveet suomalaiset kasvatusperiaatteet, joihin kuuluvat toisten huomioon ottaminen ja hyvä käytös, asiat joissa tunne kehittyy.

että jos joku MIES olisi esittänyt tällaisia mielipiteitä, niin olisi heti leimattu hulluksi ja kiihkoilijaksi.

Mutta kun kommentit esitti nainen, ja vielä jollain tavalla "tunnettu nainen" (ainakin tunnetun hlön vaimo) niin suomalainen media ei oikein tiedä mitä tehdä, eikä uskalla sanoa käytöstä, joka oli todella seinästä revittyä, muuksi kuin "oudoksi"

"Minkälaiset kasvatusperiaatteet teillä on omia poikia kohtaan?- Ihan terveet suomalaiset kasvatusperiaatteet, joihin kuuluvat toisten huomioon ottaminen ja hyvä käytös, asiat joissa tunne kehittyy."Millasiakohan noitten kakaroista tulee... Huh huh

Minkälaiset kasvatusperiaatteet teillä on omia poikia kohtaan?- Ihan terveet suomalaiset kasvatusperiaatteet, joihin kuuluvat toisten huomioon ottaminen ja hyvä käytös, asiat joissa tunne kehittyy.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat