Vierailija

onko nykyään suositukset muuttuneet kuumeisen lapsen ulkoiluttamisessa?

jos kuumetta sim.38?

Kommentit (8)

siis lapsi olisi nukkunut rattaissa kuten normaalistikin päiväunet.Mutta lääkärillä oli hyvä pointti, kuumeiselta lapselta pitäisi vähentää vaatetusta ettei kuume nouse. Talvella joudut laittamaan ainakin haalarin ja peittoja, ehkä villahaalarinkin. Ja kuume nousee.Eli en vie kuumeisena ulos, talvella, enkä kesähelteellä.

koska kuumeessa ei saisi nukkua lämpimässä esim. peiton alla.kaiketi pitäisi välttää rasitusta (pulssin nostoa), joten rattaissa ulkoili olisi mun mielestä ok, mutta ei pihalla leikiminen.

Näin siksi, että kuume sekoittaa lapsen lämmönsäätelyä. Vaikka tiheästi kävisi tsekkaamassa lapsen lämmön, vauva/lapsi voi kuumeisena alkaa palella/hikoilla nopsasti. Hikoilukaan ei ole hyväksi (toisin kuin esim. omassa lapsuudessani uskottiin), pahentaa tautia.Joten anna lapsen olla kotona. Jos on pakko liikkua ulkona esim. lääkäriin tai kauppaan mennäkseen, se on toki toinen juttu.PS: nuha ja yskä sen sijaan jopa tykkäävät nollakelistä, viileä ilma vähentää turvotusta rööreissä ja helpottaa oloa. Mutta ei siis kuumeista lasta ulos.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat