Millainen paikka asua on nyt uusi Sastamala, erityisesti Mouhijärven seutu?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Lapsiperheen, työmatkojen jne. näkökulmasta? esim. palvelut, päiväkodit, koulut, ihmiset, jne....

Kommentit (1)

Mouhijärvellähän on 2 taajamaa, Häijää ja Uotsola. Häijää on enemmän haja-asutusaluetta(tullut myös Häijään keskustatontteja) ja siellä on aika paljon kauppoja/yrityksiä, ala-aste, päiväkoti. Uotsolassa on kirjasto, ala- ja yläkoulu, lukio(ainakin vielä), uusi kirjasto, pari ruokakauppaa, ryhmis, srk ym. Päiväkoti vasta tulossa.

Töihin pääsee helposti porintietä Trelle/Nokialle tai sitten Vammalan/Hämeenkyrön suuntaan. Liikenneympyrästä Häijäästä 20min Kalkun liikenneympyrään-> kehätielle. Monet käyvät töissä Trella. Busseja kulkee aika heikosti ja junalle täytyy mennä Karkkuun( /Nokialle tai Trelle)...Myös Karkku hyvä vaihtoehto asumiselle, jos tykkää kulkea junalla. Paikalliset oppilaitokset kuitenkin värittävät hieman katukuvaa ja palvelut ovat nykyisellään heikot - ei kauppoja.

Maalla lapsille hyvä ympäristö kasvaa, mutta turha odottaa erikoisharrastuksia. Tosissaan harrastavat jääkiekkojunnut kuljetetaan mm. Tesomalle/Hakametsään. Tavallisia harrastuksiahan on kaikenikäisille(jumppa/kerho/ulkoilu/kuntosali/matonkutominen/musiikki/kuvataide yms.).

TK palvelut pelanneet hyvin ainakin tähän saakka, nyt Sastamalan ajasta ei tietoa vielä. Eiköhän suht ennallaan pysy.

Ihmiset ovat mielestäni ystävällisiä, kuten yleensäkin tuollapäin Suomea(Äetsä/Vammala/Huittinen)...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat