Edelleen Mikkosesta, olisin minäkin kimpaantunut jos äijä alottaa, että

Vierailija

on surullista kun suomessa jotkut lapset joutuvat pakosta olemaan kotona! Kyllä mäkin olisin jo ihan periaatteesta laittanut tollaselle äijälle jauhot suuhun. Mikkonen käyttäytyi hieman reippaammin kuin keskivertosuomalainen ja täällä arvostellaan huonokäytöksiseksi. Muualla maailmassa toi olis ollut ihan normaalia käytöstä!!!uskon että tältäkin palstalta löytyy kymmeniä naisia jotka puolustavat esim. imetystä yhtä kiivaasti.

Kommentit (8)

että tässä oli tarkoitus rakentaa väittely, jolloin tuo miehen aloitus oli kyllä erittäin hyvä aloitus juuri tällaiseen keskusteluun, jonka Mikkonen pilasi ja mokasi itsensä.

Minustakin se oli kamala kommentti. Lähtökohta on, että paras kasvuympäristö lapselle on koti (jos se on turvallinen).Enkä ymmärrä sitäkään paasausta, että lapsista täytyy saada sit tulevaisuudessa kaikki teho irti; heistä PITÄÄ tulla MENESTYJIÄ. Mikään muu ei riitä!Ja miksei tätäkin asiaa kysytä lapsilta? Siis että missä he mieluiten päivänsä viettävät, 3-vuotiaasta ylöspäin osaavat varmasti vastata. Kysykääpä mammat ihan huviksenne!! Sieltä te sen totuuden kuulette, ettekä mistään asiantuntijoiden suusta!

parempi. Olisi kyllä ollut hauska kuulla perustelut tuolle kannalle. Ja mikä lapsiasiantuntija hän oli..?Mikkosella meni hieman yli, eikä kyllä antanut kovin hyvää kuvaa kotiäitiydestä, joka kuitenkin useinpien tapauksessa tarkoittaa lapsen hoitamista kotona

3-vuotiaaksi, ei 18-vuotiaaksi.

Lainaus:

Ja miksei tätäkin asiaa kysytä lapsilta? Siis että missä he mieluiten päivänsä viettävät, 3-vuotiaasta ylöspäin osaavat varmasti vastata. Kysykääpä mammat ihan huviksenne!! Sieltä te sen totuuden kuulette, ettekä mistään asiantuntijoiden suusta!
viihtyy päiväkodissa, edellyttäen, että päivät eivät ole kovinkaan pitkiä ja päiväkodissa on varhaispedagogiset menetelmät kohdallaan. Lisätään vielä nyt tähän se, että harvalla yli 3-vuotiaan vanhemmalla on mahdollisuutta jäädä kotiin.

Eihän se äijä saanu edes mitään selitettyä kunnolla, kun se akka aloitti jo sen kimittämisen sieltä taustalta! Kyllä antoi todella typerän kuvan itsestään se nainen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat