Itkettää ihan sairaasti! Viikon päästä lapset aloittavat päivähoidon ja mä kohta taas työt.

Vierailija

ei se itkemällä parane. on ne muutkin vaihtaneet työpaikkaa, asuinpaikkaa tms suunnitelmia, ei se niin vaikeaa ole.

Sivut

Kommentit (38)

Jos suinkin olisi muuta alanni työtä, ottaisin vastaan. Mies on töissä aivan päinvastaisessa suunnassa, työmatkaan menee onneksi vain 20min.Mietimme kodin vaihtoa keskelle työpaikkojamme, mutta se ei ole sittenkään hyvä ajatus. Silloin lapsille tulisi paljon pidempi hoitopäivä, nyt ovat miehen työmatkan varrella.Minä vien lapset 7 jälkeen aamulla töihin. Mies menee nyt tavallista aiemmin töhin (6.30) ja näin on sovittu jatkuvan ainakin vuoden. Mies lähtee töistä 15 aikaan ja hakee lapset. Minä tulee kotiin ennen klo 18.30 paikkeilla. Töissä ei lämmetty ajatukselle lyhennetystä työpäivästä eikä osittaisesta hoitovapaasta tms.ap

lapset on tärkeämpää kuin mikään muu maailmassa. työpaikan tai asunnon vaihto ON mahdollista taantumasta huolimatta. ihmiset VOIVAT valita ja elämäänsä VOI vaikuttaa

minkä alan opettaja noin tienaa neljän tunnin päivähommilla?Tää rupee kans semmoseks...T:opeLainaus:

sopii mulle...tai opena saisin yhtä paljon kuin nytkin 3200e/kk...ja 4h päivässä töitä...ehdin tehdä illalla miehen tultua loput työt.

Viikonloput vietätte varmaan kokonaan yhdessä.Tuttu äiti joululomalla (ulkomailla) muisteli ainokaisensa vauva-aikoja, kuinka hän oli aloittanut työt vauvan ollessa 3 kk ja lähti ennen kuin vauva heräsi, palasi vauvan jo mentyä nukkumaan, kuusi päivää viikossa. Hän sitten herätteli vauvan iltaisin, että sai hetken pitää sylissään. Ikävä oli kamala, voin vaan kuvitella.

Ymmärrän surusi, kuulostaa kieltämättä kohtuuttoman vähältä viettää vain 1,5 tuntia päivässä arkisin lasten kanssa. Aina ei olosuhteita ole helppoa muuttaa.

Toivon, että löydätte keinon helpottaa arkeanne.

Esim. ammattikouluope, joka tienaa enempi kuin peruskoulun tai lukion ope, saa minimitunneilla pääkaupunkiseudulla n. 2700 e/kk. Ja minimitunnit on 24 tuntia viikossa eli enempi kuin 4 tuntia päivässä.Mutta jos ottaa enempi tunteja, voi palkka nousta yli kolmen tonnin.

Surettaa ja raivostuttaakin jotenkin tosi paljon. 6 vuotta opiskelin ja omasta halustamme olin kotona jo melkein 6vuotta. Ihan kuin olisi pitänyt aikoinaan valita joko työ tai perhe.

Se ei tarkoita, että se välttämättä on helppoa tai että mistään ei pitäisi luopua, mutta tilannetta voi kyllä muuttaa jos sitä todella haluaa.Nyt kannattaa pistää asiat tärkeysjärjestykseen, tehdä päätös ja elää sitten sen mukaan.

Mun on todella vaikeaa saada töitä omalta alalta ja jos tuo nykyinen paikka menee alta, niin en jatkossa varmasti tule työllistymään omalle alalle. Mulla on oman alan työkokemusta alle 1v, koska aika pian jäin äitiyslomalle tuolta töistä.Lainaus:

ja maksella vielä hoitomaksuja.

Lainaus:

lapset on tärkeämpää kuin mikään muu maailmassa. työpaikan tai asunnon vaihto ON mahdollista taantumasta huolimatta. ihmiset VOIVAT valita ja elämäänsä VOI vaikuttaa

Muista, että muutos kuluttaa aina voimia ja voi tuntua todella ristiriitaiselle.Et sinä minnekään poistu lastesi elämästä. Sinä olet heidän äitinsä ja he sinun lapsiaan. Kaikki lapsiaan rakastavat äidit kokevat tuon vaiheen haikeaksi ja epäreiluksikin.Minä menen esikoiseni kanssa ilmoittautumaan kouluun parin viikon päästä. Kyllä tässä on samoja fiiliksiä: minne lapsuus meni? Miten minun "vauva" (tomera ja rohkea tyttö) pärjää pahassa maailmassa?Tätä vanhemmuus on! Usko ja luota, että kaikki lähtee pikkuhiljaa sujumaan. Jos tulee muita vaihtoehtoja (esim. osoittaiseen hoitovapaaseen), tee rohkeita päätöksiä ja mieti oman ja perheesi hyvinvointia ja yritä antaa työlle niin vähän kuin mahdollista (se ottaa mehut irti ja suuren osan valveillaoloajastakin joka tapauksessa).

3½ v kotona lasten kanssa, hain virkavapaata työpaikastani jonne on julkisilla matkaa noin 1½ tuntia yhteen suuntaan ja sain uuden työpaikan ihan kodin vierestä mutta alustavasti vaan kevääksi, ehkä jatketaan ehkä ei. Minulla kerrankin kävi tuuri.

Olen lastenhoitaja, niille riittää töitä pääkaupunkiseudulla.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat