Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kuinka paljon olette puhuneet seksistä,ehkäisystä kotona? Onko isä puhunut pojalle ja äiti tytölle vai miten? entä miten lapset ovat suhtautuneet?

Kommentit (2)

paljoa ole puhuttu. Kirjallisuutta olen hankkinut ja antanut luettavaksi sekä sanonut että voi kysellä koska vain ja mitä vain.

Tietää kyllä pillerit, kortsut yms sekä myös itsensä kunnioittamisen tärkeyden.

Tytöö nyt 14v joten ei vielä ajankohtaista meillä. Kiltti perhetyttö ei kylällä luuhaava jakorasia

eli aina kun asia on jotenkin tullut esiin. Telkkaria katsoessa jostain ohjelmasta lähtenyt kimoke tai iltaisin unta haittaavia murheitä muutenkin puidessa tai saunassa tms. EI olla järjestetty mitään erityisiä keskustelja, vaan puhuttu kun asia ontullut esiin, samoin puhujana on ollut se, joka silloin on käsillä. Lapset näyttää myös hakevan äidiltä ja isältä eri tietoja (poika on kysellyt minulta, miten naisten kanssa ollaan ja miten tyttöjä miellytetään, on phuttu ihastumisesta ja rakastumisesta ja pettymyksien kanssa elämisestä, isältään taas yksiselitteistä tietoa omasta fysiikasta ja kehon muutoksista jms). Siksi kai, että mitään erityisiä keskustelusessioita ei ole järjestetty, lapset eivät ole suhtautuneet mitenkään erityisesti, lähinnä tyytyväisiä olleet kun on voinut purkaa mieltään ja tyydyttää tiedonhaluaan. Vanhin lapsista on nyt 15, luulen kyllä, ettei hän enää kauaa tarvi meidän tietoja...

Uusimmat

Suosituimmat