Vierailija

Ostari on lähes lintukoto dokkarin mukaan. Siellä sijaitsee "kulttuuriravintola" Bart, laadukkaita ravintoloita (karvarannepizzeria) jne.Aivan kamala paikka, ympärillä pyörii alkkiksia ja narkkeja. Miten tollasen dokkarin voi joku väsätä?t. Maunulassa olosuhteiden pakosta viimeiset 8 vuotta asunut ja pelännyt

Kommentit (10)

Maunulassa ja se ostari oli KAMALA! epäsiisti, pelottava ,oikea räkälä ja silloin tuntui että kaikki tuntemani lapsiperheet olivat samaa mieltä!

Asuin siellä joskus 20-25 v sitten, jolloin ostarilla oli toki pizzeria, mutta myös eläinkauppa, lahjatavarapuoti, ruokakauppa, kosmetiikkaliike, vaatekauppa, videovuokraamo (meni tosin konkkaan josain vaiheessa), pankki ja ties mitä. Oisko kangaskauppakin ollut? Pizzeriaa lukuunottamatta muita ravintoloita ei ollut. Muutenkin Maunula oli tuolloin lapsen silmin aika rauhallinen, mutta eihän sitä silloin iltaelämästä mitään tiennyt. Asuttiin ihan ostarin lähellä.

Kun itse olin lapsi, niin ostarilla oli ainakin päivisin (illoista ei tietty tietoa) niin paljon tavallisia ihmisiä (mummoja ja mammoja, lapsia jne) ettei pelottanut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat