Sopiiko Römer baby safe -kaukalo joihinkin matkarattaisiin?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Saadaan tuttavilta tuo kaukalo, mutta nyt mietin, että saako siitä joidenkin matkarattaiden kanssa travel systemin, kuten Cragon kaukalot käy niiden matkiksiin.Tietääkö joku? Onko jollain kyseinen kaukalo ja siihen sopivat rattaat?- Paaru

Kommentit (8)

Meillä on tuo sama kaukalo ja matkiksina Herqules Rallyt, napsahtaa niihin pienen adapterin avulla. Rallyja myy Lastentarvike, hinta oli muistaakseni noin 180 eur.Lisäksi teutonian vaunuihin on myös adapteri.

Eli koko koppaosa nostetaan pois, jäljelle jää siis pelkkä metallirunko ja kaukalo napsahtaa niihin. Kätevä tapa tuokin, vaunuthan pienenee auton takakontissa reilusti alle puoleen kun istuin/koppaosa otetaan pois.

Ostin kakkoselle tuon Britaxin kaukalon, koska meilläkin jo esikoiselle ostetut solanot runsaasta käytöstä huolimatta edelleen hyvässä kunnossa, mutta adapteria ei enää saa suomesta lainkaan (solanoiden maahantuonti lopetettu). Joten prl os sinulla on adapteri käyttämättä haluaisitko myydä sen?

Kyselit matkarattaista, mutta mainitsen vielä Teutonian Solano sateenvarjorattaat, joihin kyseinen kaukalo sopii adapterin kanssa.

Itselläni on käytössä Solanot, mutta kaukaloa ei olla kokeiltu joten käyttökokemuksia en voi antaa. Tuo kaukalon yhteensopivuus oli kuitenkin se syy miksi nuo rattaat aikoinaan ostettiin.

Ja ollaan sitä pidetty peg peregon pliko p3 matkarattaissa. Pysyy siinä päällä tosi tukevasti, mutta näissä ei ole mitään lukitusta kaukalolle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat