Mitkä hanskat/rukkaset pitävät lapsen kädet lämpiminä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mitkä hanskat pitäisivät lapsen (1 v 4kk) kädet lämpiminä? Meillä käytössä ollut Lassien rukkaset ja siellä vielä tavalliset lapaset alla, ja neidin kädet aivan jäässä etenkin tänään tarhapäivän jälkeen. Eikä pakkastakaan ollut kun muutama hassu aste.

Tosin tarhassa ovat iltapäivisin ulkona aika kauan...1,5-2h mikä on mielestäni paljon tuon ikäiselle, joka ei vielä pysty liikkumaan ja käyttämään käsiään niin kun vanhemmat lapset..

Kommentit (6)

Nahkarukkaset joissa on aito karvavuori. Pitävät varmasti lämpiminä (mutta eivät tietenkään pidä kosteutta, joten ovat pakkaskelin rukkaset).Bongaile toreilta tms. tai hyvin varustetuista tavarataloista.Rasavil -hanskoja olen kuullut kehuttavan mutta itsellä ei kokemusta.

tarttee ruveta etsimään sitten nahkarukkasia ennen kun tytön sormet paleltuu ihan tyysti.

Tosin noita pakkaskelejä ei liikaa ole e-suomessa...

Mutta kiitos vinkistä!

Olen tykännyt lapsilla Jonathan teddyvuorellisista. Eivät ole kalliit ja pitävät vettä vaikka ihan lätäkössäkin leikkiessä. Parin asteen pakkasella ei tarvi mitään alle. Kylmällä sinne alle ohut villalapanen tai fleecelapanen. Tosi hyvä hinta/laatusuhde! maksavat n. 10e. -16 asteessa meidän 1v nukkui tuolla yhdistelmällä makuupussissa 3 tuntia ja lämipimät oli kädet. En tosin tiedä voiko verrata kun pussikin lämmittää. Mutta nukkuessa on ihan paikoillaan kun taas ulkoillessa liikutaan ja sekin lämmittää. Ja alesta noita saa tosi halvalla joten jos kokeeksi ostaa niin ei maailmaa kaada :)

sisälle tullessa. Ostin kylmäkätiselle 2-vuotiaalle sekä Kivatin nahkahanskat lampaankarvavuorella että nuo kehutut Peukalopotit. Peukalopoteissa on se hyvä puoli, että peukalo pysyy paikallaan (se on ollut meillä ongelma kaikissa hanskoissa), ja kyllä nekin lämpöiset ovat, mutta -10 asteessa vaativat jo Ruskovillan villahanskat alle, ja silloin ovat sitten liian "tumput", että käsillä voisi tehdä oikein mitään. Eli aion vannoa tästä eteenpäin kunnon pakkasilla noihin nahkahanskoihin, onneksi ostamani koko on 2-5-vuotiaalle, niin ei hurja hinta (45€) tunnu ihan niin pahalle... Peukalopoteilla on sitten menty nämä muutaman pakkasasteen kelit, ja ovat toimineet hyvin. Monissa muissa palelee jo näillä keleillä.

Karvavuorisia nahkarukkaisia suositan minäkin.Ne on ainoat joissa meidän 2v.7kk vilusormen kädet pysyneet lämpiminä.Ja kurarukkaset menee hyvin päälle kosteammalla kelillä.

Nahkarukkasessa jossa aito lammasvuori sisällä käsi ei hikoa samalla tavalla kuin keinokuiturukkasessa jossa keinokuitu karvavuori, joten se ei tunnu märältä lapsen ihoa vasten eikä siksi kylmetä sormiin.Voi pitää hyvin leudommallakin ei ne heti kastu läpi ja kunhan muistaa ettei kuivaa liian kuumassa etteivät muutu"koppuraksi".

Jos rukkaset on liian isot, niin tyhjä ilmatila rukkasen sisällä on kylmä eikä rukkaset lämmitä. Ja jos on liian tiukat niin ei lämmitä sekään.Lämpimimmät rukkaset meillä on ehdottomasti Rasavil Peukalopotit. Niitä saa netistä ainakin os. www.selja.fi ja lastenvaatekaupoissakin on Rasavilia.

Meidän neiti on 1,5v ja on helposti kylmissään. Jo +5 asteen säällä piti olla topparukkaset kädessä! Vk-rukkasilla olisi jo ollut ihan jäässä kädet. Silloin oli Minitec-rukkaset, mutta niillä ei ole tarennut enää -5 asteen pakkasta kylmemmällä. Eikä ole tarennut vaikka laittaisi villalapasenkin sinne alle, sitten on ehkä mennyt liian tiukaksi se käsine ja tuloksena kylmät kädet. Sitten hommasin Rasavil Peukalopotit ja ihme kyllä ne on pitäneet kädet lämpiminä jopa ilman villalapasia. Suosittelen niitä! Meillä pikkuneidille on koko XXS sopiva, vaikka onkin Rasavilin kokoasteikon mukaan alle 1-vuotiaan koko. Ovat kuitenkin tosi reilunkokoisia rukkaisia, se seuraava koko olisi ollut 1-2 vuotiaan koko, mutta oli iiiiiihan liian iso.Minustakin on kyllä tuo 1,5-2 h ulkoilu hirveän pitkä aika! Jos ovat vielä aamullakin ulkona, niin ihan älyttömän paljon. Noh, tätit haluaa päästä helpolla, kun lykkää lapset pihalle...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat