oletteko tehny radon mittauksia kotiinne?

Vierailija

se aiheuttaa syöpää ja on homeen oheella merkittävä ongelma. tuntuu vaan että ihmiset ei raadonista välitä. ehkä kun sitä ei näe eikä haista. home kun haisee jo kauas. yleensä jo talon ulkopuolelta haistaa jos siellä hometta.

Kommentit (4)

koska rakensimme radon alueelle ja meillä on radon putkitus valmius. Vain pumppu puuttuu, joka oltais ostettu jos testit olisivat osoittaneet sen olevan tarpeellinen.

johtuva ongelma. Kun maaperä on "helposti läpäisevää", voi radon kulkeutua sisälle rakennuksiin asti - jos ei sitä rakennusteknisesti estetä.Mutta niillä alueilla, joissa radon on vakavasti otettava terveysuhka (mm. harjualueet), tekevät kunnan terveysviranomaiset radonin seurantaa. Jos on aihetta epäillä radon-ongelmaa omassa kodissa niin kannattaa ottaa yhteys kunnan terveystarkastajaan. Mittaus on yksinkertainen.

Meillä naapuri (tai hänen tyttärensä) halusi mittauttaa. Tytär oli niin kovin huolissaan kun isänsä (94-v.) makuuhuone sijaitsi jonkun "louhoksen" yläpuolella, joten olihan se radon sitten mitattava. No, ei löytynyt radonia ja pappakin vielä porskuttaa...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat