Mitä mieltä iltapäiväkerhon välipaloista? Usein jacky makupala ja juusto-makkara leipä.

Vierailija

Vähän tuhti välipala mielestäni.Joskus on puolikas saarioisten pizza ja jacky makupala.

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Ja mä en saanut mitään, kun en voinut sitä syödä (happamuus aiheutti vatsanväänteitä). Siihen aikaan ei vielä saanut vaihtoehtoja, jollei ollut pää kainalossa kipeä. Katselin, kun muut mussutti ja jollekulle arvottiin se mun jogurtti.

Vierailija

Ap ihmetteli miksi pojan vyötärölle alkaa kasvaa vararengas.Mutta miten kieltää syömästä ip-kerhossa, kun kaikki muutkin syö.Tosi kevyttä pitäisi olla päivälliseksi ja iltapalaksi kotona tuon jälkeen.

Vierailija

että jaksetaan joka helevetin asiasta narista ja valittaa... Älkää laittako niitä penskojanne sellaisiin iltiksiin joissa tarjotaan EPÄTERVEELLISIÄ välipaloja, hoitakaa kakaranne kotona. Tämän maan lasten ylipaino ongelma ei todellakaan johdu iltisten välipaloista. Sitäpaitsi tuonikäiset lapset syövät usein minimaalisia aterioita koulussa, joten on takuulla nälkä kun koulu loppuu ja energiaa tarvitaan. Tuollaisella nipotuksella ei kasva kuin syömishäiriöisiä ja hysteerisiä ihmisiä, toisaalta sieltä kotoahan ne vinksahtaneet asenteet usein tulevat, ja toisaalta sellaistakin tapahtuu, että kun jostain asiasta kotona oikein kovasti nipotetaan, viimmeistään murrosiässä kakarat alkaa tekemään just päinvastoin kuin kotona on opetettu.....

Vierailija

Kuinkahan monta sokeripalaa makupaloissakin on. Ja pizzassa rasvaa.Vaikka kokonaiskalorimäärä menisikin vielä läpi, niin sen laatu on aivan väärä.

Vierailija

mä nyt haluankin opettaa lapsen syömään terveellisesti just siks että välttäis vanhempana syömishäiriöt. mei syötiin aina tosi huonosti ja murrosiän jälkeen se kostautui, yhtäkkiä oli painoa 20kg liikaa. sairastuin bulimiaan, enkä ikinä halua oman lapseni tuntevan itseään niin huonoksi kuin itse itseni tunsin.

ei meillä puhuta lapselle kiloista, ja laihduttamisesta. opetetaan vaan lapsi elämään terveellisesti.

vaikka lapsi pienenä ei lihoisikaan, niin oppii lapsi ruokailutottumukset ja paino nousee sitten vanhempana.

Vierailija

Oma ekaluokkalaiseni tulee suoraan koulusta kotiin. Nälkä on puolilta päivin jo kova, kun kouluruokailu saattaa olla jo kymmenen jälkeen eikä se ihan aina maita. Jos lapsen pitää olla iltapäivällä pitkään kerhossa ja ruoka on esim neljän aikaan, saa siinä kyllä ihan reippaasti olla välipalalla kokoa. Mut vähän ihmetyttää tuo saarioisten putsa. Ehkä terveellisyydessä olisi sitä parantamisen varaa.

Vierailija

että syömishäiriöt yleistyy, pitäisikö äitien katsoa peiliin ja lopettaa tälläinen vouhotus, kasvaisi lapsistakin terveempiä, ainakin pääkopastaan.

Vierailija

jossa tarjotaan jotain makkaraleipää pitsaa ja jacky makupaloja...

En tiedä, varmaan vanhempana ottaisin yhteyttä kerhon järjestäjiin ja ehdottaisin terveellisempi eväitä. Esim. sen makupalan tilalle banaania, olisi varmasti halvempaakin. ja makkaraleivän tilalle leipää terveellisemmillä täytteillä.

Kai vanhemmillakin jotain sanavaltaa on?

Vierailija

ota yhteyttä ja anna palautetta mielellään kirjallisesti. muutoksia ei tapahdu jos ei anneta palautetta. täällä meillä päin ip kerhot on seurakunnan pitämiä.

Vierailija

että siitä se vararengas yksin siihen vyötärölle kasvaa.

Voihan sitä iltapäiväkerholle tehdä ehdotusta sekä sitten hiukan katsoa sitä kotiruokavalioakin.

Vierailija

oli mullaki aikoinaan eväänä kerhossa. luulis että tänäpäivänä jo osattas laittaa terveellisemmät eväät. ite laittasin esim banaanin ja jugurtin tms..

Vierailija

Tuskin missään, ja makkaraleipä ja makupala on liikkuvalla lapsella hetkessä kulutettu. Ei meidän lapset ainakaan ole iltapäiväkerhon eväillä lihoneet, ei tosin millään muillakaan eväillä.

Vierailija

tämä keskutelu laukaisi pitkään muhineen makkaraleipähimoni, jota olen yrittänyt olla huomioimatta... Mmmm ruisleivän päällä margariinia ja HK.n sinistä. Harmi ettei oo kaupat auki enää

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat