Tarvitsen apuasi vielä!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Laitan pyynnön tänne vielä kerran, että uudetkin kirjoittajat sen näkevät!Hyvä raskaana oleva

Olen terveystieteiden maisteriopiskelija Kuopion yliopiston hoitotieteen laitokselta ja teen pro gradu -tutkielmaa raskaana olevien vertaistuesta internetissä. Tutkimuksen tavoitteena on kuvata, millaista tukea raskaana olevat tarvitsevat ja hakevat internetin keskustelupalstoilta, sekä verrata internetistä saatua tukea äitiysneuvolasta saatuun tukeen. Tutkimustuloksia käytetään äitiysneuvolapalveluiden kehittämiseen.Aineiston keräämiseen tarvitsen apua teiltä odottavilta äideiltä, jotka kirjoitatte keskustelupalstalle. Toivon, että kirjoitat 20.2.2009 mennessä vapaamuotoisen kirjoituksen alla olevien kysymysten pohjalta, ja lähetät sen minulle sähköpostilla.Tutkimukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja kirjoitelmat tulen käsittelemään luottamuksellisesti. Sähköpostiosoitteesi ei tule kenenkään ulkopuolisen tietoon, ja voit kirjoittaa kokemuksistasi ilman muita yhteystietoja. Tutkimusaineisto hävitetään asianmukaisesti, kun aineisto on analysoitu. Tiedot käsitellään siten, ettei yksittäisen henkilön kirjoitus ole tunnistettavissa tutkimusraportista. Tutkimuksen ohjaajina toimivat prof. Katri Vehviläinen-Julkunen ja prof. Hannele Turunen Kuopion yliopistosta. Tutkimuksen tuloksista tiedotetaan vastaajille tällä palstalla.Toivon, että pohdit kirjoituksessasi seuraavia kysymyksiä oman kokemuksesi kautta:1. Mitkä tekijät vaikuttavat siihen, että raskaana ollessasi haet tukea internetin keskustelupalstoilta?

2. Millaisiin asioihin haet odotusaikana tukea internetin keskustelupalstoilta?

3. Miten internetistä saatu vertaistuki odotusaikana eroaa muusta saadusta tuesta, ja miten koet internetin vertaistukea antavana ympäristönä?

4. Millaista tukea olet saanut äitiysneuvolasta ja miten kuvailet neuvolasta saatua tukea suhteessa internetin keskustelupalstoilta saatuun tukeen?Lähetä vastauksesi sähköpostilla 20.2.2009 mennessä ohessa olevaan sähköpostiosoitteeseeni. Jos sinulle tulee kysymyksiä tutkimukseen liittyvistä asioista, voit ottaa yhteyttä.Mari Pulkkinen, terveydenhoitaja, TtM-opiskelija

Kuopion Yliopisto/Hoitotieteen laitos

mjpulkki@hytti.uku.fiKiitos avustasi jo etukäteen!

Kommentit (0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat