Onnea ex-jalkavaimolle loppuraskauteen ja tulevan äpärän yksinhuoltajuuteen.

Vierailija

Saat uuden tytärpuolen =)

Sivut

Kommentit (60)

Vierailija

"naista" joka raskaaksi hankkiutumalla yritti tehdä ns. vanhanaikaiset, jotta saisi mieheni jättämään perheensä, kun muut keinot eivät tuottaneet tulosta.

Vierailija

koska kuulosta siltä ettei vaimo tule jättämään sinua koskaan rauhaan. Mina jättäisin miehen perheen rauhaan ja jatkaisin elämääni ilman heitä. Se, että miehen vaimo voisi todella tulla lapsen äidiksi, jos sinulle sattuisi jotain ei varmasti lapsen kannalta olisi mikään hyvä vaihtoehto.

Vierailija

huoraa et minusta saa, vaikka tekisit mitä. Jos se, että kumppaninani olikin juuri sinun miehesi tekee minusta horon, niin silloin olet myös sinä huora.

Eikä nykypäivänä enää kutsuta avioliiton ulkopuolella syntyneitä äpäriksi, muut kuin kaltaisesi kiukkupussit. Jokainen elää oman elämänsä, minä onnellisena omaani, tee myös sinä omastasi sellainen.

Vierailija

se mies tuntuu olevan sivuseikka, kuin syyntakeeton lemmikkikoira, joka ei voi mitään sille että käy nylkyttämässä kaikkea lyhtypylväästä lähtien.Ettekö edellytä miehiltänne minkäänlaista moraalista selkärankaa?

Vierailija

sekin yksi kun naapurikaupungista yhden miehen oma vihitty vaimo ja salarakas oli samaan aikaan synnärillä=)

Sattuuhan sitä;OMutta aikuisten oikeasti en voi ymmärtää miksi kukaan nainen tai mies tunkee itsensä kolmanneksi pyöräksi, jos tietää, että toisella on lapsiakin niin MIKSI..Ei tulisi mieleenkään sekaantua naimisissa olevaan mieheen jos olisin sinkku. Mahdollisuuksiakin on joskus aikanaan ollut mutta kyllä on onneksi yläpään aivot voittaneet AINA. Kyllä jonkunlainen moraali pitää ihmisellä olla. Ja järki PÄÄSSÄ.Omissa kavereissani on näitä tyttöjä tai naisia nykyään jotka on räpyttelemässä silmiä ja keinuttamassa perää jos jonkunmoiselle sällille ikään ja aviosäätyyn katsomatta enkä voi vaan ymmärtää....En pettäisi omaa ukkoani mistään hinnasta vaikkei se mikään huippuyksilö olekaan, rakas silti.

Jos ei kerran oma puoliso ole sellainen kun haluaa tms niin ottaa reilusti eron ja sitten vasta alkaa uutta hommaamaan.

Vierailija

Syynä käytäntöön on se, että varsinainen vaimo ei ole saanut poikavauvaa.Japanissa jalkavaimon ottaminen tehdään aviovaimon suostumuksella! Lisäksi jalkavaimon synnyttämän pojan kasvatti varsinainen vaimo ja jalkavaimo myös asui samassa perheessä.Tuskin ap ihan tällaista jalkavaimoa tarkoitti... Oliskohan kyseessä ollut rakastajatar?

Vierailija

Lainaus:

tässä on, että synnärillä tiedetään tuttujen kätilöiden kautta synnyttämään tulevasta salarakkaasta ja kohtele tulee olemaan sen mukainen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat