Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Saat uuden tytärpuolen =)

Sivut

Kommentit (60)

"naista" joka raskaaksi hankkiutumalla yritti tehdä ns. vanhanaikaiset, jotta saisi mieheni jättämään perheensä, kun muut keinot eivät tuottaneet tulosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

koska kuulosta siltä ettei vaimo tule jättämään sinua koskaan rauhaan. Mina jättäisin miehen perheen rauhaan ja jatkaisin elämääni ilman heitä. Se, että miehen vaimo voisi todella tulla lapsen äidiksi, jos sinulle sattuisi jotain ei varmasti lapsen kannalta olisi mikään hyvä vaihtoehto.

huoraa et minusta saa, vaikka tekisit mitä. Jos se, että kumppaninani olikin juuri sinun miehesi tekee minusta horon, niin silloin olet myös sinä huora.

Eikä nykypäivänä enää kutsuta avioliiton ulkopuolella syntyneitä äpäriksi, muut kuin kaltaisesi kiukkupussit. Jokainen elää oman elämänsä, minä onnellisena omaani, tee myös sinä omastasi sellainen.

se mies tuntuu olevan sivuseikka, kuin syyntakeeton lemmikkikoira, joka ei voi mitään sille että käy nylkyttämässä kaikkea lyhtypylväästä lähtien.Ettekö edellytä miehiltänne minkäänlaista moraalista selkärankaa?

sekin yksi kun naapurikaupungista yhden miehen oma vihitty vaimo ja salarakas oli samaan aikaan synnärillä=)

Sattuuhan sitä;OMutta aikuisten oikeasti en voi ymmärtää miksi kukaan nainen tai mies tunkee itsensä kolmanneksi pyöräksi, jos tietää, että toisella on lapsiakin niin MIKSI..Ei tulisi mieleenkään sekaantua naimisissa olevaan mieheen jos olisin sinkku. Mahdollisuuksiakin on joskus aikanaan ollut mutta kyllä on onneksi yläpään aivot voittaneet AINA. Kyllä jonkunlainen moraali pitää ihmisellä olla. Ja järki PÄÄSSÄ.Omissa kavereissani on näitä tyttöjä tai naisia nykyään jotka on räpyttelemässä silmiä ja keinuttamassa perää jos jonkunmoiselle sällille ikään ja aviosäätyyn katsomatta enkä voi vaan ymmärtää....En pettäisi omaa ukkoani mistään hinnasta vaikkei se mikään huippuyksilö olekaan, rakas silti.

Jos ei kerran oma puoliso ole sellainen kun haluaa tms niin ottaa reilusti eron ja sitten vasta alkaa uutta hommaamaan.

Syynä käytäntöön on se, että varsinainen vaimo ei ole saanut poikavauvaa.Japanissa jalkavaimon ottaminen tehdään aviovaimon suostumuksella! Lisäksi jalkavaimon synnyttämän pojan kasvatti varsinainen vaimo ja jalkavaimo myös asui samassa perheessä.Tuskin ap ihan tällaista jalkavaimoa tarkoitti... Oliskohan kyseessä ollut rakastajatar?

Lainaus:

tässä on, että synnärillä tiedetään tuttujen kätilöiden kautta synnyttämään tulevasta salarakkaasta ja kohtele tulee olemaan sen mukainen.

Kuinkakohan moni tän ketjun jeesustelijoista on ollu vastaavassa tilanteessa:(

Eihän se ole lapsen syy, eikä tosiaan kannata katkeroitua, mutta kyllä tuo on kauhea pommi ja ihan riippuu ihmisistä ja parisuhteesta miten tuollaisessa tilanteessa selviä- voi tuhota vaimon psyykettä niin että hyvä kun pystyy omat lapsensa hoitamaan.

Mieheltä todella sikamainen temppu- siitä ei pääse mihinkään. Ja anteeksi nyt vaan arvon rouvat- taitaa olla aika harvassa ne vaimot jotka onnellisena odottaa syrjähypyn tulosta syntyväksi, siedettäväksi ja elämää sotkemaan. Eihän lapsi syntymälleen mitään voi mutta on aika suuret vaatimukset kuvitella että ap;n pitäisi olla iloinen, hyvä kun tuosta joskus selviää.

Haluaisin nähdä teidät suurisydämiset madonnat jakamassa yhtenä suurena perheenä kokemuksianne miehenne raskaana olevan rakastajan kanssa- ymmärtämässä hänen toiveitaan ja pelkojaan, pesemässä vauvanvaatteita tulokkaalle (teillähän niitä varmasti kaapissa on) -voisitte miehen kanssa yhdessä keräillä ne teidän vanhat vauvajutskat tälle uudelle tulokkaalle, onhan hän miehen lihaa ja verta ja teidän yhteisten lasten sisar- synnärille voitte sitte yhdessä mennä ihastelemaan uutta perheenjäsentä... Ja kun tuore äiti väsyy, niin tehän kokeneempana tietty otatte vauvan ja äidin teille lepäilemään- oottehan yhtä suurta perhettä. Voi että mä haluaisin kuulla teidän henkilökohtaisia hienoja kokemuksianne ap;n tilanteessa!!! Ja ehkäpä moniavisoisuus lisääntyy ja on ihan jees kun te vaan raivaatte sille avarasydämisesti tietä:)

Mä ajattelen niin naurettavasti, että vaikka kyseessä on lapsi, niin kyllä hän ihan konkreettisesti syntymällään RIKKOO tuon ap;n perheen. Ja siinä on sitten nöyrryttävä rakentamaan palasista jotain uutta tai lähdettävä menemään. Toisin sanoen kamala tilanne.

kasvatusvelvollisuuttaan.Äpäryys on miesten keksimää höpinää, jolla yrittävät turvata isyytensä. Etteivät naiset muka kehtaisi tehdä lapsia ns. ilman isää.Lopettajaa jo se höpötys tyhmät munatelineet. Keskittykää vaan sen kullinne vispaamiseen ja jättäkää naiset rauhaan.

Äijä on pitänyt perhettä ja salarakasta tyytyväisenä, mutta kas, salarakas TULEE YHTÄKKIÄ RASKAAKSI! Ihan tuosta vaan!Mietipä ap ukkosi osuutta hommassa. Olisko vaan niin, että teillä ei ole kotona ollut ukon mieleistä peitonaluspuuhaa ja ukkosi on käynyt naiskentelemassa salarakastaan (ja ties keitä kaikkia muita). Salarakas on voinut tulla raskaaksi vaikka vahingossa - tai sitten hyvässä uskossa, jos ukkos on luvannut jättää perheensä hänen ja vauvan vuoksi.Minusta teidän molempien pitäis ehdottomasti lempata se luuserimainen häntäheikki ja keskittyä elämään lapsillenne. Kukaan ei ansaitse tuollaista miestä tai mieheksi luultua otusta.

Lainaus:

Enpä kadehdi tulevan lapsen elämää! Jos tuosta saa muut lapset tietää niin lapsi joutuu varmasti viimeistään koulussa kiusatuksi . Suuren häpeän kanssa tuleva yh joutuu todella elämään.
yksinhuoltajien ja kaikenlaisten uusperheiden lapsia ettei tuo nyt mikään maata mullistava asia ole.

Ja jos tuolle linjalle lähtee niin luulenpa että enemmän ap:n omat lapset joutuvat häpeämään kun tietoon tulee että iskä on käynyt vähän paneskelemassa siellä täällä.... Että sellainen iskä heillä.

Itse en tosiaan katselisi tuollaista ukkoa enää päivääkään, mutta toiset on vissiin niin onnettomia tapauksia että ei ole vaihtoehtoa. Sääli, että siinä sitten kärsii koko perhe lapsia myöten.Ja sille jalkavaimolle tiedoksi että yh:na olo ei tosiaan ole mikään kauhea asia. Mieluummin lasten kanssa yksin kuin että katselisi jotain häntäheikkiä, juoppoa tai muuten vaan eläisi huonossa parisuhteessa. Lapsetkin kasvavat tasapainoisemmiksi ja onnellisemmiksi kun kotona ei ole jatkuva painostava ilmapiiri.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat