Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Missä myydään tiettyjä vauvanhoitoon liittyviä tarvikkeita - tietääkö kukaan?

Vierailija

Eli pitäisi löytää sellainen paikka, josta saisi vauvalle

-tietyn kokoisen patjan (meillä on pinnasänky, joka ei ole sitä peruskokoa)

-tietynkokoisen peiton, esim. vanupeiton (myös täkkipussimme ovat pienempiä kuin äitiyspakkauksen peitto, ei standardikokoinen siis)

-liukuestealustaa laitettavaksi hoitotason ja pesukoneen väliin

-muovitettua froteeta tm. jolla voi suojata ensin oman sängyn lapsivesiltä ja myöhemmin vauvan sängyn falskaavien vaippojen varalta.Olisiko jollakin tietoa?

Kommentit (4)

Vierailija

-tietyn kokoisen patjan (meillä on pinnasänky, joka ei ole sitä peruskokoa)

-> näitä saa Etolasta-tietynkokoisen peiton, esim. vanupeiton (myös täkkipussimme ovat pienempiä kuin äitiyspakkauksen peitto, ei standardikokoinen siis)

-> Eurokankaasta saa varmaan vanua millä saa ommeltua ihan minkäkokoisia peittoja. Tai sitten kannattaa miettiä että kannattaako sittenkin mielummin ostaa toiset pussilakanat jotka mahtavut tähän standardipeittoon.-liukuestealustaa laitettavaksi hoitotason ja pesukoneen väliin

-> saa varmaan esim. Etolasta, samasta kohtaa missä on vahakangasliinat, sellaista ritilää mitä laitetaan mattojen alle että eivät liukastele paikoiltaan.-muovitettua froteeta tm. jolla voi suojata ensin oman sängyn lapsivesiltä ja myöhemmin vauvan sängyn falskaavien vaippojen varalta.

-> Eurokankaasta (tai muusta kangaskaupsta) näitä saa, eri värisinä vielä.

Uusimmat

Suosituimmat