QUINNY SPEEDI SX

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kertoisitteko kokemuksia quinny speedi rattaista, toimiiko "matkarattaina" isommalla lapsella? (2v3kk -->) Kuinka kauan siihen hyvin mahtuu? Oletteko tykänneet vai kannattaisko ostaa ennemmin jotkin muut, mitkä?? Painoa on nyt jo 15kg...

Kommentit (5)

Vierailija

olisikohna ollut 18 tai 20kg. Sen voi tarkistaa jostain myyjän sivuilta. Kuomua saa nostettua vähän ylöspäin, meillä n.95cm pitkä poika mahtuu istumaan vaikka kuomua ei olla vielä nostettu. Nukkuu myös rattaissa kerran tai pari kuussa, vaikka asento ei parhain olemaan, koska makuutila on jo tuon mittaiselle liian lyhyt.

Vierailija

me pidämme meidän kärryistä erittäin paljon. Meillä ollut nyt koko talven käytössä ja ukkelilla ikää on nyt 1v 7kk. Nukkuu joka päivä niissä päikkärit ulkona. Kulkee myös hyvin lumessa. Ja kääntyvät tosi hyvin pienessä tilassa.

Mietin näiden Vigourien välillä, ja kaupassa suosittelivat näitä nimenomaan siksi, että mahtuu isompikin lapsi istumaan, eikä tila jää heti pieneksi.

Vierailija

Mukava kuulla että isompikin lapsi mahtuu, 20kg oli painoraja. Miten onko teillä quinnyn omaa makuupussi, mahtuuko siihen kuinka pitkään?? Kiva tieto myös tuo että kuomua saa nostettua!Kiitos!Waimo

Vierailija

muistaakseni ratasosan pituinen, mutta ainakin meidän vuosimallissa aika ohut-vaihdettiin se pois käytöstä pari kuukautta sitten jo. 80cm pituinen tyttö mahtuu makaamaan siinä niin, että vain pää näkyy-on ihan piilossa muuten =)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat