Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kertoisitteko kokemuksia quinny speedi rattaista, toimiiko "matkarattaina" isommalla lapsella? (2v3kk -->) Kuinka kauan siihen hyvin mahtuu? Oletteko tykänneet vai kannattaisko ostaa ennemmin jotkin muut, mitkä?? Painoa on nyt jo 15kg...

Kommentit (5)

olisikohna ollut 18 tai 20kg. Sen voi tarkistaa jostain myyjän sivuilta. Kuomua saa nostettua vähän ylöspäin, meillä n.95cm pitkä poika mahtuu istumaan vaikka kuomua ei olla vielä nostettu. Nukkuu myös rattaissa kerran tai pari kuussa, vaikka asento ei parhain olemaan, koska makuutila on jo tuon mittaiselle liian lyhyt.

me pidämme meidän kärryistä erittäin paljon. Meillä ollut nyt koko talven käytössä ja ukkelilla ikää on nyt 1v 7kk. Nukkuu joka päivä niissä päikkärit ulkona. Kulkee myös hyvin lumessa. Ja kääntyvät tosi hyvin pienessä tilassa.

Mietin näiden Vigourien välillä, ja kaupassa suosittelivat näitä nimenomaan siksi, että mahtuu isompikin lapsi istumaan, eikä tila jää heti pieneksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mukava kuulla että isompikin lapsi mahtuu, 20kg oli painoraja. Miten onko teillä quinnyn omaa makuupussi, mahtuuko siihen kuinka pitkään?? Kiva tieto myös tuo että kuomua saa nostettua!Kiitos!Waimo

muistaakseni ratasosan pituinen, mutta ainakin meidän vuosimallissa aika ohut-vaihdettiin se pois käytöstä pari kuukautta sitten jo. 80cm pituinen tyttö mahtuu makaamaan siinä niin, että vain pää näkyy-on ihan piilossa muuten =)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat