Vierailija

julisteen ja jotakin muuta, olisitko tyytväinen? Olisiko lapsesi tyytyväinen?

Kommentit (13)

vaikka kaveri ei toisi lahjaa ollenkaan. Sanoisi vaan että tärkeintä että tulit. Näin on käynytkin, kerran lahjattomana tullut oli sukulainen, kerran kaveri tuli pelkänomatekoisen kortin kanssa. Korttia lapsi tutki pitään ja sanoi, että on kiva.Kaikista lahjoista kiittää. Sitä paitsi kaikilla ei ole varaa laittaa lahjoihin isoja summia ja se on ihan ok. Eli itseänikään ei haittaisi.Kun lapsi menee synttäreille, emme mieti minkä arvoisia lahjoja kyseinen lapsi on meille tuonut.Synttärikutsuilla on tärkeintä yhdessäolo ei lahjat.

Lapsi olisi tyytyväinen, jos siinä julisteessa olisi jotain sellaista, mistä hän pitää (kuten vaikka traktoreita, enduropyöriä tai kissoja).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toisten mielestä lahja ei ole mitään, jos se ei ole muotijuttu ja kallis, toiset taas arvostaa lahjaa kuin lahjaa.Meillä ei myöskään ole mitää julisteen ripustamiskieltoa lasten huoneissa, ovatpa yhden teipanneet meidän vanhempienkin huoneen oveen enkä sitä siitä aio pois ottaa.

kuin magneettitauluun. Mielestäni ne on epäsiistin näköisiä, olemme tehneet julisteille oman magneettilistan, johon voi magneetilla julisteen kiinnittää. Ei repeile tapetit teipeistä tai tule märkiä läiskiä sinitarrasta.

oli ihan mieluinen kuvakin. Seinillä ei vaan ole tilaa, joten se lahjajuliste jäi jonnekkin pöydille pyörimään, rypistyi ja likaantui ja meni siivouksessa roskiin :(

(Tai lapsikaan, älytön kysymys). Joka tapauksessa kuulostaa kivalta, julisteen aihe jos on mieluinen, niin voisi olla paras lahja kaikista. Ja joka tapauksessa varmasti kiva lahja.

tietysti plussaa olisi, jos siinä olisi joku mieleneinen kuva =).Tyttö sai lahjaksi hevosjulisteen (varma onnistuminen). Ainoa ongelma oli se, että se on niin iso, etten meinaa saada sitä minnekään mahtumaan.Jos haluat jotain lisäksi ostaa, niin esim. sellaiset julistelistat on ihan kiva lisä.

Ja on itse valinnut kaverilleen lahjan, johon kuuluu muutakin kuin se juliste. Hain kai tällä kysymykselläni sitä, miten vanhemmat suhtautuvat lapsen saamaan julisteeseen (kun on niitäkin "nipoja", jotka eivät sitten anna lapsen laittaa julistetta seinälle)...t. ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat