Vierailija

keskikokoinen lapsi, kuulema menee hienosti keskikäyrää...

Kommentit (17)

ja on 93 cm pitkä, mutta käyttää 80cm ja 86 cm-vatteita. Omat koot ovat liian isoja. Eli kyllä olis aina ihan suoraan siltä äidiltä kysyttävä mitä kokoa lapsi käyttää.

Moni meidän tutuista tietää tytön pituuden ja ostivat sitten varuiksi joululahjaksi jotain 100cm vaatteita... Raukka hukkuu niihin! Varmaan 2v päästä käytetään niitä.

Ei riitä, että tietää pituuden, pitää oikeasti tietää mitä kokoa lapsi käyttää, varsinkin kun 2v hujakoilla pituuskasvu hidastuu. Tuttavaperheen pojalla taas ihan toisinpäin aina ollut. Vaatteet ovat aina olleet isompia mitä pituus on. Eli on ihan lapsikohtaista.

Meillä tyttö muuten rimppana, painaa vain 11kg. Siksi käyttää pienempiä vaatteita mitä pituudesta voisi päätellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

että kyllä varmasti 2v käyttää 92-98cm
Meillä tyttö on 2v ja käyttää 80cm ja 86 senttisiä, koska on niin hoikka. Jotlkut 98-senttiset putoaa päältä.

koska se voi odottaa aikaa, jolloin on sopiva (jotkut kausivaatteet vauvalla on hankalia kyllä, mutta 2 v kasvaa aika hitaasti jo verrattuna vauvaan). Liian pieni on käyttökelvoton.Meidän keskikäyrän ukkeli käytti 2 v 86-92-98 vähän mallista riippuen. Ja raajojen pituus vaihtelee, pitkäkoipiselle pitää ostaa isompia kokoja sen vuoksi jne.Neuvona: osta reilu, 98 sopinee joka tapauksessa. Ikävuosikoisista 3 tai 4 v (riippuen valmistusmaasta).

just tämän lapsen koko. Kun se vaihtelee niin paljon ja riippuu myös vaatemerkistä, mikä koko sopii. Meidän keskikokoinen tyttö, vähän pienempi ehkä, käyttää kokoa 92-98. Joistakin 100 cm tai 104, yöpaita kokoa 110 on sopiva .Ei ainakaan pientä kannata ostaa...

Kantsii kysyä äidiltä, ei varmasti tykkää huonoa koska näin hänkään ei saa harmikseen liian pieniä vaatteita.T: äiti jonka juuri 1v. täyttänyt poika käyttää 92cm vaatteita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat