Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mut eipäs tiedä et just kävin miehen tunnuksilla ja hylkäsin pyynnöt! :)))

Kommentit (9)

tällaisia justiinoita kaulimen kanssa, jotka ovat sitä mieltä, että ei HEIDÄN miehensä koskaan pettäisi, lukevat postit, tutkivat kännykät ym...ei tuollaista käytöstä kukaan normaali mies siedä, hiiri taitaa olla ja pahasti tossun alla..yöks.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mun mies on luonut profiilin facebookiin mun tietämättä (sanoi ettei kiinnosta)on ottanut ystävikseen exänsä (jota sanoo inhoavansa) sekä hoitonsa (jonka kiistää)ja mä,en ole kertonut hänelle että tiedän tän. Tai sen verran että heitin ekrran viestin että heh heh ootko luonu profiilin..ei vastannut ja asiasta on vaiettu, en tiedä tajusiko että mä oon käyny katsomassa.

Toivottavasti tämä on provo! Samaa tasoa tämä rouva kun se jokin aika sitten täälläkin ollut facebookissa esiintynyt tervehenkinen rouva...Kuinka epävärma oikeasti itsestäsi olet?

Samahan se on kun kerran jokatapauksessa epäillään ja kytätään.Ihan tervettä toimintaahan tuommoinen on, eihän se oikeus yksityiseen liity mitenkään parisuhteessa eläviin... Ainakaan tällaisen ihmisen kanssa eläviin!Jos mies tekisi näin rouvan fb:ssä/sähköpostissa/puhelimen kanssa niin jo olisi kanalauma kaakattamassa ympärillä. Katsoppas ap peiliin, miksi se mies kiinnostuisi muista naisista jos on onnellinen sinun kanssasi? Ja eikö se ole ihan se ja sama että ketä siellä fb:ssä "kavereina" on? Itselläni on ainakin semmoisiakin ihmisiä siellä, joiden ei niin väliksi olisi mutta ei vaan kehtaa sanoa ei.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat