Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Täällä toivotaan Lokavauvaa, toista lasta perheeseen. Elokuinen leijonavauva meille oli jo tulossa, mutta tipahti ennen joulua kyydistä...nyt olen sitten odotellut yhden kierron yli, sekä menkoissa että täältä palstalta. Josko nyt se meidän Helmi sieltä tulisi ja pääsisi masua kasvattamaan!Onkos muita?

Kommentit (5)

Ekaa lapsea haaveillaan. Vuosi yritystä. Ekat Clomit syöty..kp 29/32-36 menos, oireita on, huolestuttavia menkkamaisia kipuja, r-testis bongattu hailakka viiva, mieskin sen näki..

Toivottavasti kaikilla tärppää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täällä yksi pikkukakkosesta haaveileva.

Ollaan yritetty toista jo lokakuulta, mutta aina ne menkat on vaan tulleet :(. Joulun tienoilla olivat kolme viikkoa myöhässä, mut pari päivää ennen vuodenvaihdetta alkoi vuoto. Nyt on melkein viikon verran ollut mieletöntä väsymystä vaikka olisin nukkunut melkein kellonympärystän. Jano tuntuu olevan koko ajan. Tuhrua tosin on tullut parin päivän ajan, mutta elättelen toiveita josko olisi vaan sitä "kiinnitysvuotoa" tms eikä ne menkat alkaiskaan :). Normaalisti kun menkat alkaa heti ihan kunnolla, eikä näin tiputtelemalla.Jotenkin vaan esikoisesta tiesin jo monta viikkoa ennen plussaamista, että olin raskaana ja sama tunne hiipii nytkin mieleen. Josko sitten on vaan turhaa optimistisuutta, mutta niin kauan on toivoa, kun menkat pysyy poissa :) .

Syyskuisissa kävin jo kuikuilemassa, mutta nyt toiveissa lokakuinen pikku aarre... Elikkä yrityskiertoa 2 mennään, kp 6/ n. 30.Rosa :) (odottavan toiveikkaana, muuta myös jostain syystä kaikki riskit myös mielen päällä...)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat