Vierailija

Tämä on jo kolmas kerta ja olen tällä kertaa erityisen kypsä näihin kiloihin, joka kerta tullut 18 kg ja jälkitarkastuksessa jäljellä vielä 10 kg :OOnneksi lähtee helpolla laihduttamisella ja vuosi synnytyksestä olen jälleen normaalipainossa ollut aiemmilla kerroilla. En millään jaksaisi odottaa sinne asti, tekisi mieli päästä pian omiin mittoihinsa. Housukoko on normaalisti 36 ja nyt 40, huhheijjaa! Ajattelin pudottaa kilon kuukaudessa, se nyt varmaan ei ole liikaa....Löytyykö muita löllöjen kanssa kärvisteleviä imettäjiä ;)?

Sivut

Kommentit (40)

joka lähes tappoi oman lapsensa, sillä äiti söi raejuustoa ja ananasta ja imetti. Ihmetteli kun lapsi huutaa jatkuvasti, nälkäänsä huusi. Lopulta lapsi maha-nenäletkuun sairaalaan, mutta äiti on hoikka, se on PÄÄASIA! Ja kaikille selittää että imettämällä lähti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

raskaudessa 25kg!!! ja nyt näyttää pahasti siltä että sama toistuu =/ Mutta imetyksen aikana laihduin kuin itsestään melkein kokonaan omiin mittoihin. loput pari kiloa sitten lähti kuntoilemalla =)

Joo, olen kateudesta soikea niille, joilla ei kerry liikakiloja. Syönyt toki olen raskausaikana, mupeltanut suorastaan koko ajan alkuraskaudessa varsinkin. Jos sitä en olisi tehnyt (paransi vähän oloa), olisin ollut niiiiin pahoinvoiva että olisin kuollut siihen, pahoinvointi oli 24 h/vrk viikolla 23 asti ja sen jälkeen . Eli edes näin jälkikäteen ajateltuna en olisi voinut tehdä mitään toisin....Ja voisin väittää että hormoneillakin on joidenkin kohdalla osansa kilojen kertymiseen. Olen myös ajatellut että olisikohan imetys onnistunut kohdallani jos olisi ollut synnytyksen jälkeen hoikassa kunnossa... Jos luonto vaikka on järkännyt mun asiat näin... No, anyway, löllöä riittää ja ihana kun pääsen näistä edes joskus...

Eka raskaudessa kiloja tuli 18, lähes kaikki jäi laitokselle. Toisessa paino nousi 12 kg, jälkitarkastuksessa painoin saman verran kuin raskauden alussa ja nyt reilu puoli vuotta synnytyksestä painan vielä 7 kg vähemmän.Koko ajan olen syönyt ihan samalla tavalla. Itseäkin ihmetyttää että miten paino tällä kertaa tippuu, kun eka lapsen kanssa ei näin ollut. Imetän edelleen.

Itse olen täysimettänyt ensimmäistä lastani puoli vuotta ja täysimetän myös tämänhetkistä vauvaani ja tosiaan ne mitat 165/49. Läskien selittelyjä nuo imetysvarastot ja hormonihössötykset.

että jos saisin muuten päivässä syödä 18 pisteen edestä, niin paljon päivässä pisteitä saisi kulua imetysaikana ? Joku sanoi että imettäjillä eri pisteet.

Tunnu laihduttavan. Mulla nyt vauva 4 kk. Painoa tuli raskauden aikana 20 kg. 15 on tippunut ja 5 jäänyt. Nyt ei enää pariin kuukauteen oo tippunut yhtään. Vaikka syön normaalisti ja Kävelylenkkeilen vaunujen kans monta kertaa viikossa sekä käyn kuntosalilla. Syön ruisleipää, kevyt päällisiä, yhen lämpimän aterian, jugurtit sun muut kevytvaihtoehtoja ja jotain hedelmiä päälle. Pulla ehkä kerran viikossa kahvin kans. Ei mitään sipsejä karkkeja jäätelöitä, limsaa, kaljaa tmv. perinteisesti lihottavana pidettävää. Siskoni on aina ollut tosi laiha vaikka syö aivan mitä sattuu, hampurilaisia, pitsoja, karkkeja jne, eikä liiku yhtään. Näin myös lasten saannin jälkeen. Että ihmisillä on kyllä erilaiset aineenvaidunnat ja hormonitoiminnat, toiset lihoo ja laihtuu helpommin kuin toiset.

Minä en laihduttanut, mutta laihduin imetysaikana niin, että kiloja oli lapsen ollessa 1v alle raskautta edeltäneen painon. Se imetys vei kilot, mutta vauva sai kyllä maitonsa.Sanoisin ihan omalla lokiikalla, että raskauden aikana kertyneisiin kiloihin ei ole ehtinyt kertyä vuosien myrkkyjä, joten niiden voi antaa sulaa :)Paras keino kiloista eroon pääsyyn on imetys (ja tämä väite taas perustuu siihen subjektiiviseen kokemukseen, että ensimmäistä imetin 1v ja lähti siis kaikki ja vähän enemmänkin, kun taas toinen lopetti imemisen 9kk ja sitä ennenkin oli jo pitkään pelkällä aamu- ja iltamaidolla, muulloin joi tuttelia mukista tai jukurttia.

Ja mikä on liikaa???On se nyt mukavampi kun äiti on vähän pehmeä ja pyöreä kun että on karsee luuviulu.Ja oottekos ikinä tavanneet mukavaa leppoista luuviulua?...en minäkään. Suurimaks osakas rakastaa vaan itteään ja peilikuvaansa. Lihavat on lepposia:)

Lainaus:

Kyllä on naurettavaa... Miksi lihottaa itsensä raskausaikana?!? Voi luoja.Mulla kanssa on kokemusta tässä asiassa ihan liikakin... Itse ensimmäiseltä tuli 23kg ja toiselta 12kg. Ekasta jäi 10kg joista 8kg lähti vuoden sisällä, toisesta jäi 6kg ja vajaassa vuodessa kaikki. Itse olen aina ollut syömishäiriöinen. Toisena päivänä syön tosi paljon ja toisena päivänä ei pysty syömään paljoakaan, ettei oksentaisi. Mutta samakai se saakeli on painaako sitä hetken elämästään vähän liikaa!?Mulla ekalla tuli maitoa melkein vuoden. Toiselta ei tullut maitoa kuin 4kk. Ja toisella yritin syödä ruokaa enkä herkkuja. Minulla ainakin imetykseen auttoivat raskausajan kilot. Se on ihan selvä homma!Ja juuri loppuvuonna veli sai tytön, jonka äiti on anorektikko. Menivät neuvolassa samomaan neljännellä raskauskuulla, että miksi on tullut painoa 3kg/kk, niin päättipä neiti lauhduttaa loppu raskauden. Painoa tuli koko aikana yhteensä 4kg ja nyt on taas kuin lanka... Ja vauva oli kooltaan keskonen vaikka syntyi 39+ viikolla. Onneksi nyt on vauva kasvanut hurjaa kyytiä mutta en edelleenkään voi äitiä ymmärtää...Ei äiti voi lastaan jouduttaa hengenvaaraan, että itse näyttäisi hyvältä! Ei semmoinen äiti voi rakastaa kuin itseään...

mulle tuli raskaudessa melkein 20 kiloa. jälkitarkastuksessa oli vielä reilusti kymmenen, mutta puoleen vuoteen mennessä kaikki olivat salakavalasti häipyneet. itse kyllä ihmettelen, koska karkit yms. herkut kuului päivittäiseen ruokavalioon... en edes harkinnut laihdutusta imetysaikana. kyllä sitä taas ehtii.

TIiä mistä ne kilot, kai söin liikaa tai sitten en, mutta raskauden aikana kiloja tuli 15. Nyt puntari on rikki, mutta luullakseni noin 8-10 on vielä visusti tallella. Housukoko ennen raskautta oli 34, nyt mitkään vanhat farkut ei mahdu päälle ja kuljen edelleen äippäfarkuissa ja trikoissa :( Ottaa kertakaikkiaan päästä. Viikonloppuna olis juhlia, hameet ei mene päälle ku perse on niin levennyt! Synnytyksestä on 4 viikkoa...Joku mekko ehkä saattaa mennä. Uskon kuitenkin että imetys pudottaa kilot... Olo on kuitenkin melko masentunut nmäiden kilojen takia.

on juuri se, että rasvan palaessa myös elimistöön kertyneitä myrkkyjä poistuu tavallista enemmän ja menee myös maitoon.Myöskin minun logiikallani (ja myönnän että olen tämän itse sen parempaa tietoa 'päätellyt') ns. raskauskiloissa ei voi niitä myrkkyjä olla kertyneenä, koska niiiin monet äidit ihan huomaamattaan pääsee eroon niistä raskauden aikaisista ylimääräisistä kiloista ensimmäisten kuukausien aikana.Jostain luin, että n. puoli kiloa kuussa on turvallinen määrä laihduttaa muuten imetyksen aikana.

Hormoneilla on vaikutus aineenvaihduntaan, se että sinun asiasi ovat noin, ei tarkoita että kaikilla on samoin. Paitsi sinun maailmassasi....

joilla ei omakohtaista kokemusta ole. Vaikka SINULLE ei ole kiloja kertynyt raskausaikana, ei se tarkoita etteikö MUILLE voisi kertyä.Minä taas voin väittää, että täysimetys 6kk onnistuu varmasti kaikilta, synnytyksessä ei taatusti kenellekään tule repeämiä tms. koska MINULTA on onnistunut ja MINULLE ei ole tullut...Itse ainakin söin raskauden alusta loppuun ihan samalla tavalla kuin aina muulloinkin (ja normaalipainoinen olen). Viikolle 30 mennessä oli tullut 2kg lisää, viikolle 42+1 mennessä 20kg... Joo, ja ihan vaan tuolla samalla syömisellä vai? Hih! Anna mun nauraa... Hormonit tuohon painonnousuun vaikuttavat kaikkein eniten - samoin kuin painonlaskuun.Oma painoni on aina noussut nopeasti loppuraskaudessa (mitään sokereita, verenpainetta tai muita vaivoja ei ole ollut) ja ylimäräistä on jäänyt imetystä varten, kuten luonto on sen suunnitellut. Imetyksen loputtua paino on laskenut kuin itsestään. So simple.

Paino nyt 71kg, ihanne ja tavoite 63-65kg (olen 170cm pitkä). Sairaalaan jäi se 10kg ja loput istuu tiukassa, etenkin kun ei tosiaan saa laihduttaa. Enkä mä edes voisi, kun on niin kova nälkä koko ajan. Täysimettää kyllä aion sinne 6kk ikään ja osittain ainakin vuoden ikään.Edellisillä kerroilla paino on kyllä tippunut lähes itsestään imetyksen loputtua. Inhottavaa kyllä siihen asti olla "löllyrä" :-(

" ai raskauskiloja"No jaa, läskiä se mulla oli. Mutta minulla oli sama syy, että oksensin alussa niin paljon, että tuli pupellettua.4 lasta tein ja jokaisesta paino nousi 20 kg. Mutta jokaisen välissä ne ehti kyllä tippua puolessa vuodessa pois. Nyt painan muutaman kilon vähemmän kuin ennen raskaaksi tuloa. Bmi on tällä hetkellä 19.5.Paino tippu imetysaikana sillä, että söin terveellisesti. Nestettä kai oli useampi kilo, koska paino tippui alussa pari kiloa viikossa. En erityisemmin yrittänyt pitää kiloa itselläni vaan annoin niiden omaa vauhtiaan huveta ja 12 kiloa häipyi jokaisen raskauden jälkeen puolessa vuodessa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat