Vierailija

Onko kellään kokemusta kun lapsi on nielaissut kolikon, tuliko ihan luonnollista tietä ulos?

Meillä 3v lapsi nielaisi eilen 5centin kolikon. Soitettiin kyllä päivystykseen ja sieltä sanoivat että kyllä pitäisi tulla ulos kakan mukana muutamassa päivässä.

Tietysti tässä vähän huolissaan ollaan että mitäs jos se takertuu johonkin ja aiheuttaa jonkin "tulpan" suolistoon. Tosin päivystyksestä neuvottiin että jos tulee kipuja yms. niin sitten heti lääkäriin. Montako päivää tuo "muutama" päivä on? Pitäisiköhän viedä viim. perjantaina kuvattavaksi jos ei kolikko kuulu?

Kommentit (3)

mut siis ap, kyllä se ulos tulee ihan luonnollisesti. isompiakin kolikoita on meidän perheessä nielaistu. jos jotain kipuja tulee niin sitten viet lääkäriin niinkuin päivystyksestä neuvottiin.

älä huoli :)

Meillä tuollainen Eemeli oli koira, joka söi kokonaisen jäätelöpuikon tikkuineen päivineen. Vietiin hysteerisesti päivystävälle eläinlääkärille oksetettavaksi. Tikkua ei kuulunut, oksensi kaiken muun kyllä pois. Tuli ulos kahden päivän päästä ihan itsekseen. Eläinlääkärilasku oli iso. Mutta siis asiaan: ihan varmasti tulee ulos itseksen. Anna jotain kuitupitoista ruokaa auttamaan tilannetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vitsi kuuluu näin:Kun ensimmäinen lapsi nielaisee kolikon, lapsi viedään kiireen vilkkaa sairaalan päivystykseen.Kun toinen lapsi nielaisee kolikon, hänelle annetaan ulostuslääkettä ja odotetaan, että luonto hoitaa asian.Kun kolmas lapsi nielaisee kolikon, niin hänelle todetaan, että se sitten vähennetään viikkorahasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat