Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä siis tuon ikäinen poika joka on ollut sytntymästään asti huono nukkuja ja nyt alamme isänsä kanssa molemmat olemaan tosi väsyneitä. Poika nukkuu meidän huoneessa ja kun yöllä herää käydään silittämässä ja rauhottelemassa. N. 5n tienoilla saa maitoa ja vielä kun herää reilun tunnin päästä uudestaan niin juo loput. Yöherätyksiä kaikkiaan n. 4-10.Nyt ajatuksena toteuttaa unikoulua ja jättää tuo maito kokonaan pois, mutta vinkkejä kaivataan!Samalla mietityttää se kun lapsi nukahtaa aina pullolle niin onko järkevää opettaa ensin nukahtamaan sänkyynsä ja sitten vasta aloittaa unikoulu vai kerralla molemmat?Kiitos jos joku vois kertoo omia kokemuksiaan!

Kommentit (3)

opettaisin ekana sen pullolle nukahtamisen pois. Pinnikseen vaan pusujen yms jälkeen ja vaikka viereen lattialle istumaan. Muutaman illan varmaan huutaa, mutta meillä oppineet kumpikin muutamassa illassa nkahtamaan itsekseen.Älä anna maitoa ennenkuin aamuyöllä, ja lopeta sekin mahd.pian. Tehkää unikoulu mahdollisuuksien mukaan kun miehellä vapaata, jjotta saatte kummatkin nukkua. Lapsi voi olla sisukas ja huutaa yön läpi. Meillä ei kumpikaan ole onneksi tuota tehnyt.

Nälkähän ei enää voi yöllä olla. Tankkaako kunnolla illalla? Esim. ensin puuro ja sitten vielä velli pullosta päälle.

Meillä samanikäinen veti vellipullon sylissä sohvalla olohuoneessa, ei ihan nukahtanut siihen, mutta melkein ja kannettiin siitä sitten pinnasänkyynsä (nukkuuhan vielä pinniksessä). Sillä tavalla nukahti hyvin omaan sänkyynsä ilman pulloja.

Itse en huudatusta kannata, joten meillä ei sellaisia unikouluja harrastettu (eikä onneksi tarvinnutkaan). Yöllä herätessä tuttia, takaisin nukkumaan kippaamista ja tassuttelua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat