Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

pelleilemään. Jos ei tarjoilut kelpaa, olkoot syömättä.

Kommentit (14)

Lainaus:

Yhteen kippoon yhtä laatua: kurkkua, tomaattia, porkkanasuikaleita, nakkeja, riisiä, leipää, juustoa jne. Jokainen saa sitä, mitä uskaltaa syödä.
Loytyyko viela muita vinkkeja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kalapuikot on kanssa hyviä. Mutta muista että jos vieraat tulevat Vantaankoskelta ja niiden nimi on Aleksi, niin anna vaan suosiolla ottaa se neljäskin kalapuikko...

nirsoilulle ei sovi antaa periksi, mutta hei haloo: lapset ovat ap:llä KYLÄSSÄ, joten ei kannata yrittää heistä yksittäisellä aterialla juuria nirsoilua pois.Syövätkö kanaa? Grillaa kanankoipia, lisukkeeksi lohkoperunoita (voit tehdä itsekin uunissa, niin eivät ole niin epäterveellisiä). Tee tonnikalapitsaa. Kanawokkia. Riisiä ja kanakastiketta (ai niin, ei kastikkeita?). Pinaattilättyjä puolukkahillon kera. Tofunakkeja (juu, niitäkin on marketeissa myynnissä, yleensä säilykkeinä).

Joten nakit eivat kay. Kalapuikot ovat kuulemma lempiruokaa, mutta niitakaan ei viitsisi aina laittaa, tama ei ole ensimmainen eika viimeinen kerta kun ovat meilla.Varsinkin isompi lapsi on TOSI nirso. Ja isovanhemmat hoitavat hanta yleensa, he antavat kaikki periksi. Nyt on vain perheella huono tilanne meneillaan joten jos lapset olisivat edes kunnolla ruokittuja kun aiti tulee hakemaan niin olisin todella ollut heille avuksi. Siksi kyselen.ap

Eivat syo mitaan jauhelihaa, eivatka kastikkeita, porsasta tai nautaa.

Mikaan keitto eika laatikkomainenkaan ruoka kay. Alkaa olla ideat aika vahissa.

tuollainen "dippilautanen" on tosi hyvä, meillä ainakin nirsotkin lapset tykkäävät kovasti. Laitan aina kirsikkatomaatteja, kurkkua, juustoa, kukkakaalia, pikkuporkkanoita, lihapullia, paprikaa ja viinirypäleitä nyt ainakin. Sittenhän siihen voit vielä keksiä jotain muuta kivaa, nuggetteja? Ja dippikastikkeita tarjolle, sekoita näitä erilaisia sipseille tarkoitettuja dippikastikkeita kevyeen kermaviiliin, niihin on hauska lastenkin dippailla. Tällä tavalla muuten meidän tosi nirso lapsi oppi syömään vihanneksia :)!

Tarjoat mitä tarjoat, ja jos lapset eivät syö niin sillä hyvä. Jos kovasti tuot esille lasten huonoa syömistä (maistuisiko nakit? ai ei, no entä kalapuikot sitten? ai ei nekään? No on täällä vielä maksalaatikkoakin...), niin tilanne vain pahenee.Parempi on, kun sanot suoraan, että ruokana on tänään lihapullia ja perunamuusia. Salaatin voi laittaa tuollaisiin kippoihin, ottavat sitten mitä haluavat. Mutta älä vaan lähde kannustamaan tuota nirsoilua tarjoamalla 10 eri vaihtoehtoa.nimim. nirson äiti, jonka mielestä lapsi saa olla nälässä jos tarjottu ruoka ei kelpaa.

Yhteen kippoon yhtä laatua: kurkkua, tomaattia, porkkanasuikaleita, nakkeja, riisiä, leipää, juustoa jne. Jokainen saa sitä, mitä uskaltaa syödä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat