Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

OIKEIN TAPAHTUI?

Kommentit (6)

Sairaalassa, jossa vauva syntyi ei ollut mahdollisuutta hoitaa niin pientä keskosta. Vakuutusyhtiö ei suostunut antamaan maksusitoumusta kolmelle kuukaudelle kuten toinen sairaala vaati, joten vauva kuoli.Raskaana olevan kannattaa selvittää vakuutuksensa kattavuus juuri tällaisissa tilanteissa, sillä vakuutusyhtiö ei välttämättä maksa vauvan tehohoitoa, vanhempien kuukausien majailua kohteessa ja ambulanssilentoa kotiin. Noin pieni vauva ei olisi kestänyt siirto Suomeen vielä pitkään aikaan.Perhe ei tunnu ottavan vastuuta omasta päätöksestään vaan syyttää suurlähetystöä. Ei minusta valtion kuulu maksaa, jos joku menee noilla viikoilla ulkomaille ja tulee raskauskomplikaatioita.

rv 22+ vai 23+? Kun puhutaan 23. raskausviikko niin yleensähän se on 22+, eli oli kyllä tosi pienet viikot ja ei kyllä suuren suuret mahdollisuudet selvitä noin pienellä keskosella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on taas näitä julkisuudenhakujuttuja=(

Synnytys käynnisty lomalla 23rkv eivätkä saaneet ajoissa vakuutusyhtiön maksusitoomusta kalliimpaan erikoishoitoon.

Muistaakseni suomessa aletaan keskosia hoitamaan 24 rkv:n jälk.

Paljon melua tyhjästä. Tuskin olisi elinkelposeksi tullut kalliista hoidoista huolimatta. Rkv 23 kuitenkin vasta menossa. Pienelle varmaan parempi näin kun ei tarvinnut kärsiä kivuliaita hoitoja.

t äiti joka sai keskenmenon 23+4 rkv.(pieni ja kaunis oli=( mutta liian pieni

Ja syyttävät kaikkea mahdollista.Totuus on, että järjellä ajatellen, 23+ viikkoinen yllättäen syntyvä vauva on tosi heikossa asemassa jäädäkseen henkiin edes tehohoidettuna. Siksi mieluummin antaa kuolla luonnollisesti. Suru menee ohi. Elämä on helpompaa.Omalla kohdalla tietty olis tosi ikävää. En lähtisi syyllistämään ketään.

Ite aattelin omia odottaessani, että +28 rv tai +30rv että edes TOIVON, että lapsi jää henkiin jos sattuisi syntymään etuajassa. Ja ihan Suomessa parhaan sairaalan kupeessa asun.

hoidetaan alle 24-viikkoisiakin. Olen pahoillani viimeisimmän kirjoittajan surusta..Tiedän kuitenkin muutamia 23+ viikoilla syntyneitä jotka ovat selvinneet, ja vielä ilman suurempia vammoja tai vaivoja.. Toki jokainen tilanne arvioidaan erikseen, mutta on noilla viikoilla siis ihan mahdollista pienen selviytyäkin. Riippuu sitten kovin monesta asiasta, miten käy..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat