Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tuli mieleen tällainen kun selailin puhelimine muistia ja totesin tuntevani 4 Jaanaa. Yleisiä nimiä voi tietysti katsoa väestörekisteristä mutta onko tutuissanne yleisiä nimiä, jotka eivät ehkä kuulukaan top 10 nimiin... Tai vaikka kuuluisivatkin niin mitä ne ovat?Mulla siis:Aikuisista: Jaana (4kpl)

Lapsista: Venla (3kpl)

Kommentit (13)

Laitetaan nyt molemmista sukupuolista:Aikuisista: Johanna (3) ja Heidi (3), sekä Antti (5)

Lapsista: Lähipiirissä on kyllä vielä melko vähän lapsia, ja taitaa kaikki olla eri nimisiä... Joten tähän nyt en osaakaan sanoa mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aikuisista ehdottomasti Anna (8 kpl), vaikka se on kyllä mielestäni edelleen kaunis nimi. Lapsilla ei ole samoja nimiä, tai jos kaikki mahdolliset puolitutut ottaa mukaan, niin Elias ja Ella on useammalla (näistä osa on myös aikuisia).

ei nyt ihan lähimmässä piirissä, mutta yleisesti tuttavissa on muutamakin Hannele, Maijoja ja pari Lauraa. ja hassusti yhteensattumana mun molemmilla isoäideilläni ja miehen äidillä toinen nimi on sama, Mirjam(i)! anopillani ja mummolla on myös etunimi sama, Sirkka :) sekä isällä että äidillä on pikkuveli Jukka :) ja omista pikkuveljistäni kolmella on ollut (tai on yhdellä nytkin) Jenni tyttöystävänään :) onneksi eri tytöt eikä samaan aikaan!taitaa olla niin, että toi vanhempi väestö on nimetty vähemmillä vaihtoehdoilla tai ainakaan ei ole sillon ollut vielä niin "yleisyyskammoisia" vanhempia kuin nykyään :) Lapsituttavistani en nimittäin näin äkkiseltään muista kuin 2 Leeviä ja nekin on aika kaukaisia tuttuja. muuten on hyvinkin harvinaisia nimiä monella. (Tuisku (poika) ja Kuutti)Tiina :) -meitä oli kaveripiirissä 3kpl kouluaikana :)

Lapsille on selittämistä, että kuka kolmesta Villestä on tulossa käymään. Kaksi lähimpään ystäväpiiriini kuuluvaa ovat nimeltään Heidi. Tunnemme myös useamman keski-ikäisen Kristinan/Stinan.Lapsituttavista/-naapureista/-tarhakavereista yleisimmät ovat Elias, Matias, Emil ja Valter, tytöistä Ida ja Venla. Nimet ovat yleisiä varsinkin kaksikielisissä perheissä, joita tunnemme paljon.

Aikuisista eniten tuttavapiiristä löytyy varmaan seuraavia nimiä:Johanna, Heidi, Sari ja Minna

VilleLapsista tulee ensinnä mieleen:Jemina, Aada/Ada, Iida

Elias, Jere ja Jesse

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat