Vierailija

Ensinnäkin niitä vaaleja seurattiin täällä Suomessa pitkään ja tarkkaan, melkein samalla tavalla kuin jos olisi Suomen presidenttiä valittu. Nyt sitten kaikki lehdet ja tv-ohjelmat on täynnä Obaman valtaanastumista ja muuta. Herranjumala, melkein suurempi kohu kun Suomen presidenttien kanssa!Mä en ymmärrä...

Kommentit (7)

en lue lehtiä joissa kerrotaan tuollaista vessapaperipaskaa.Minä olen aivan innoissani, vaikuttaahan tämä meidän elämäämme enemmän Suomen keulakuvan valinta.

Tyyliin MIchelle Obama on nyt tyylikäs esikuva naisille, ja minkä värisellä vessapaperilla pyyhkivät lorot hanurista. Ei kiinnosta. Poliittiset uutiset on ok, mutta muu kohu on tyhjänpäiväistä paskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Obaman valinta pressaksi oli hieno asia, mutta en tajua, miksi Ylen pitää kaikki virkaanastumisjuhlallisuudetkin näyttää. Niillä ei ole meille suomalaisille mitään (poliittista) painoarvoa.

Jos mietitään vaikka jotain Yhdysvaltojen Israel-kantaa, niin se ei presidentin päätettävissä ole. Se voi muuttua vasta kun latinot ovat lisääntyneet riittävästi (protestantit ym. jäävät vähemmistöön). Bushilla oli jotain ylilyöntejä, mutta nekin loppujen lopuksi hyvin paikallisia juttuja. Äänestäjien enemmistö päättä suurimmat linjat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat