Allergisten päivähoidossa käyvien lasten vanhemmat HOI! Pitikö teidän toimittaa

Vierailija

päiväkotiin B/C-lausunto lapsen allergioista? Meillä tälläinen nyt vaaditaan, lapsi vaihtoi päiväkotiryhmää ja uudessa ryhmässä tahtovat tällaisen. Lisäksi tahtovat kaikki alkuperäispakkaukset lääkkeistä ja lääkeluettelon ja vielä meidän vanhempien kirjalliset ohjeet.Lapsella on sekä ruoka-aine että siitepölyallergioita. Tottakai hankin nyt tämän lausunnon, kun se kerran pakollinen on. Kiinnostaa vaan tietää, onko yleinen käytäntö vaatia näitä päivähoidossa?t. ap

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Ruoka-aine allergioista saattaa saada rahaa enemmän siihen lapsen ruokaan eli lapsen parhaasta kyse.

Jos lapsella on joku erityisentuen tarve niin saattaa ryhmä saada avustajan ja taas lapsen hyväksi.

Minä olen pph ja hoitolapsi on kahdenpaikalla. Jos vanhemmat eivät olisi toimittaneet tarvittavia papereita niin tuo ei olisi mahdollista.

Mitä tahansa teitä pyydetään toimittamaan niin kyse on lapsen parhaasta!

Vierailija

Lainaus:

meillä parin kuukauden päästä päivähoitoon meno ja sopimattomia ruoka-aineita on tällä hetkellä muutamia (kala, muna, mansikka, tomaatti, sitrukset). ei olla käyty missään lääkärillä näiden vuoksi, koska kyseessä 10 kuinen. neuvolasta käskettiin välttämään vain puoli vuotta, jonka jälkeen uusi kokeilu... ollaan ite kokeiltu n. kuukauden välein. pitäisköhän mennä tätä varten nyt lääkärille, et sais jonkun todistuksen?
Kannattaa varata aika jo nyt, että pääsette ennen hoidon aloitusta. Todistus, jossa lääkäri kertoo näitä ruoka-aineita vältettävän puoli vuotta, koska vanhemmat sanovat niiden olevan sopimattomia riittää. Allergiakokeita ei tarvitse, ellei tilanne jatku.

Vierailija

särkylääkkeet akuuttiin tautiin on eri asia kuin allergialääkkeet, vai ajatteletko että allergia- tai astmalääkkeitä tarvitsevankin pitäisi olla kotona niin kauan kunnes tarve ohittuu? ehkä kuolemaan mennessä

Vierailija

kaikista muutoksista ei tarvitse toimittaa lääkärintodistusta vaan uskotaan vanhempiakinmiksei uskottaisi, kun se lääkärikin uskoo ja suurin osa lääkärintodistuksen tiedoistakin olisi tyyliä pyynnöstä todistan että vanhemmat kertovat että lapsi menee ripulille rypsiöljystäkaikkia aineita ei millään ole mahdollista eikä järkevää testata lääkärin valvonnassalääkitysohjeiksikin on ihan riittänyt meidän vanhempien ohjeet

Vierailija

Paperi laitettiin päivähoitohakemuksen mukaan. Muutoksista soitetaan itse keskuskeittiölle ja hoitopaikkaan. Kannattaa siis kysyä päivähoitotoimistosta tai jos tiedätte jo hoitopaikan niin suoraan sieltä tai niille ruoan toimittavalta keskuskeittiöltä.

Vierailija

lapselle eväät joka päivä. Lausunnon hankkiminenkaan ei tosin olisi ongelma, mutta koska sallittuja ruokia on niin vähän, on yksinkertaisempaa että lapsella on omat eväät. Saatiin muuten päivähoitomaksuunkin alennusta tällä perusteella.

Vierailija

ja vanhempien kirjalliset ohjeet on itsestäänselvyys. Me annettiin ohjeet ruoista ja kesäkauden lääkityksestä, epipenistä ja ataraxista ongelmien sattuessa ja siinä se. Lääkäri lyö leiman vanhempien ruokaohjeistukseen kerran vuodessa. Vanhemmathan sen parhaiten tietää mikä on kokeilussa, ja miten ruokavalio laajentunut.Meillä on täydellinen luottamussuhde loistavan yksityisen allergologin kanssa. Ei tarvitse aina altistaa ja testata vaan uskoo vanhempia. Noin vuoden välien katsotaan jotain epäilyn alla olevaa prickeillä, otetaan vasta-aineverikokeet ja altistetaan jotakin -- siis maito tai muna tai pähkinä tai soija... Hyvin sujuu yhteistyö kaikkien kanssa. lapsi saa hyvää ruokaa ja keittäjä on ihana ja päiväkodin suhtautuminen on hyvä. Allergologi on alansa huippu ja osaa auttaa meitä vanhempia laajentamaan ruokavaliota. Päiväkotiin kerrotaan uudesta ruoka-aineesta vasta kun ollaan satavarmoja sen sopivuudesta.Terveisiä vaan isoniittyyn Kumpulaan :)

Vierailija

nyttemmin olemme itse päivittäneet ruoka-ainelistaaPäiväkodissa on tietysti kaikki mahdollisesti pk-päivän aikana tarvittavat allergia- ja astmalääkkeet varalla, miten muutenkaan?

Vierailija

(ruoka-aine-) allergiasta. Lapsella on hoidossa allergialääkkeet sekä epipen-kynä hätätapausta varten. Henkilökunnalle on opastettu käyttö.

Vierailija

Lainaus:

Lainaus:

riitti todistus että lapsi on ruoka-allerginen ja me on itse päivitetty ruokalistaa päiväkodille ajoittainmeidän vanhempien havaintoihin se lääkärintodistus kuitenkin perustuisi; miksi se sen pätevämmäksi muuttuisi, jos lääkäri kertoo päiväkodille, että vanhemmat kertovat lääkärille että... Tulee vaan yks välikäsi joka voi jättää jotain pois ja tehdä virheitä.
koska häntä ei ole allergiseksi todettu. Ei hän siis voi saada lääkäriltä lappua allergioistaan!

Vierailija

riitti todistus että lapsi on ruoka-allerginen ja me on itse päivitetty ruokalistaa päiväkodille ajoittainmeidän vanhempien havaintoihin se lääkärintodistus kuitenkin perustuisi; miksi se sen pätevämmäksi muuttuisi, jos lääkäri kertoo päiväkodille, että vanhemmat kertovat lääkärille että... Tulee vaan yks välikäsi joka voi jättää jotain pois ja tehdä virheitä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat