Vierailija

Tuommoisista otetaan usein magneettikuvat.

Kommentit (9)

Soitin just 10023, sieltä sanoivat just ton, et lämmintä voi laittaa. Särkylääkettä myös voi antaa ja katsoa mikä on tilanne aamulla. ap

Ensin ajattelin, että pikkuhousut olisi painaneet, mutta nyt taive alkaa olla niin kipeä, ettei voi kävellä kunnolla. On yrittänyt hieman venytellä, mutta ei ole auttanut. Jalkaa siis ei saa kävellessä suoraksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä oli vähän samantapaisia oireita ja vähän naureskellen suhtauduin pojan liikkaamiseen, kun oli vasta ollut luistelemassakin ja ajattelin, että on reväyttänyt lonkan jotenkin, vaikka poika itse sanoi, ettei ole sitä satuttanut. Sitten kun en päässyt töihin, niin vein pojan lääkäriin, niin veti lääkärin vakavaksi ja tehtiin kaikki mahdolliset tutkimukset. Taisi epäillä jo kaikkea syövästä reumaan ja virustulehduksesta bakteeritulehdukseen. Verikokeiden jälkeen kun mentiin ultraan, niin löytyi syy eli oli lonkassa rutkasti nestettä ja turvotusta. Illalla pojalle nousi kuume ja silloin olisi ymmärtääkseni voinut jalka mennä vuorokaudessa pilalle, jos olisi jääty aamuun odottamaan ja niinpä otettiin uudet verikokeet päivystyksessä. Onneksi ei löytynyt verestä tulehdusarvot kohollaan ja saatiin jatkaa elämää normaalisti.Tämän kokemuksen myötä sanoisin, että jos lapsi ei ole loukkannut itseään ja ei pysty kävelemään kunnolla, niin vie lääkäriin. Jos lapselle nousee kuume, niin vie heti - silloin voi olla kiire. Jos ei ole kuumetta voit odottaa huomiseen.Niin ja meillekin sanottiin 10023:sta, että voi odottaa aamuun, mutta päivystyksessä sanoivat kyllä sitten kun kuitenkin mentiin, että EI voi odottaa aamuun, jos on bakteeritulehdus lonkassa.En tiedä, että mikä teillä on, mutta hirmuisen samanmoiselta kyllä oireet kuulostaa, mutta voihan teillä olla vaikka tyrä kyseessä.

Liukastunut tms.Kokeile lämmintä/kylmää. Jos kipu pysyy suht kestettävänä, en lähtisi yötä vastaan lapsen kanssa ensiapuun jonottamaan.

Viime toukokuussa paheni niin, ettei aamulla päässyt sängystä ylös, ei omin avuin vessaan eikä sohvalta ruokapöytään. Mentiin lääkäriin ja löytyi lonkkanivelpussintulehdus.

Lääkkeeksi sai tulehduskipulääkettä, jota otettiin pitkänä kuurina. Pahin kipu kyllä on hellittänyt mutta edelleen nivelissä on jotain ylimääräistä. Kipua tuntee raskaimpien liikuntasuoritusten jälkeen = rasituksen jälkeen. Mutta meillä tuo ei lapsen elämää haittaa, seurannassa ollaan ja magneettikuvat otetaan maaliskuussa, jos ei vieläkään ole täysin normaalit nivelet.Tämmöinen tapaus meillä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat