Seuraa 

Onkohan ihan normaalia? Kyseisen nettikaupan sivuilla kyllä mainitaan, että rahti saattaa kestää 21 päivää, ja välissä oli joulu ja uusivuosi. No joka tapauksessa, puljusta ei vastata sähköposteihini, eli mitä pitäisi nyt tehdä?

Tämä on ensimmäinen kerta, kun on tullut ongelmia ulkomailta tilaamisen suhteen. Maksoin luottokortilla, joten miten asiaa pitäisi lähteä selvittämään?

Kiitos, jos joku vähän auttaa alkuun! :)

Sivut

Kommentit (28)

mun paketti on tulossa the hedgepig:stä. Pyysivät tosiaan odottamaan vielä jonkun aikaa "because it is no considered lost yet by the royal mail". =)

ja laittavat sieltä paperit tulemaan. Kaikkea voi tietenkin sattua paketille matkalla, mutta koska firma ei ole vastannut viesteihini, niin asia on pakko hoitaa toista kautta! :(

Toivottavasti nyt sitten saan rahani kokonaisuudessaan takaisin ja vielä tämän vuoden puolella.. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

he pyytävät odottamaan 25 arkipäivää ennenkuin katoamista aletaan "selvittää". Selvittäminen on tietenkin sitä, että pitää laatia kirjallinen claim, jota sitten käsitellään sata vuotta eikä paketti kuitenkaan mistään löydy. Ja pääsääntöisesti vastuu on vastaanottavan maan postilla!? Mutta sivuillakin sanottin, että joulu ja uusivuosi saattavat ruuhkauttaa postin kulkua entisestään, joten kärsivällisyyttä...Mun kaupalla on tosiaan todisteet, että he ovat paketin postittaneet, joten en varmaan toivoakaan rahojen takaisin saamisesta?

Hei,

Saako kysellä että mistä putiikeista olette tilanneet?Itse odottelen pakettia born2becool.comista, Englannista myös (tilattu 31.12.).

Lupasivat alkuviikolla hyvittää tilauksen, koska sitä ei ole vielä tullut - normaalisti kuulemma tulee viikossa. Onneksi ei ole mikään iso raha kyseessä, mutta toivotaan että hoitavat hyvityksen asiallisesti.

Joskus esim. lastenvaunut eivät tule kauppiaalta vaan tehtaalta / varastolta jostain muualta, jolloin myyjä ei juurikaan voi vaikuttaa lähetyksen nopeuteen. Lastenvaunuissa ja muissakin suuremmissa tavaroissa, kuten huonekaluissa, toimitusajat saattavat olla pitkät, jopa 5-7 viikkoa.

Kannattaa varmaan laittaa kyselyä myös meidän kotimaiseen Postiin. Vaikka aika harvoin sieltä kai mitään löytyy, mutta ihan hyvä hätistellä sitäkin laitosta; jos vaikka oppisivat olemaan huolellisempia ;)

Taitaa olla ihan huijarifirma. Soititko sinne vielä uudelleen? Laitoin eilen illalla vielä uuden sähköpostin ja kysyin, että miksei rahoja edelleenkään näy, eikä sähköpostiini ole vastattu. Vastausta en edelleenkään ole saanut. Enkä todellakaan usko, että sähköpostit eivät menisi perille. Ei kai se sitten auta muu kuin alkaa uhkailulinjalle seuraavaksi. Ala sinäkin hiillostaa, ja myös mainitse, että meitä on kaksi rahojamme vailla. Minäkin teen niin.

Mulle kävi tällainen tapaus Englannista tilatessa. Paketti laitettiin kyllä matkaan kaksi päivää tilaamisen jälkeen,mutta perille tulo kestikin sitten 3 viikkoa. Syynä se,että firma ei ollut maksanut tarpeeksi postimaksua. Royal Mail oli lätkäissyt paketin kylkeen tarran,että liian pienen postimaksun vuoksi paketti on toimitettu perille muulla tavoin eli ilmeisesti lentopostina olisi pitänyt tulla,mutta jossain etanapostissa sitten tulikin. Hankalaa oli kyllä selvittää asiaa firman kanssa,kun kukaan ei tuntunut tietävän missä paketti on.

Itsekin odottelen pakettia Englannista, he ovat postittaneet sen 28.12, mutta vielä ei näy. Ko. liikkeestä ollaan kuitenkin oltu avuliaita ja ovat vastanneet meileihini nopeasti. Heillä on postin kuitti tallella, joten jos paketti ei tule perille, on vika postissa, ei heissä. Ja silloin minä en tietenkään saa mitään korvauksia. Liikkeestä kuitenkin sanottiin, että odottele ihan rauhassa, pakettia ei vielä pidetä hävinneenä, kuukausi on vielä ihan "tavallinen" odotusaika. Tosin aikaisemmin tilaamani paketti tuli puolessatoista viikossa...)Mutta sinuna soittaisin luottokuntaan (jos et ole vielä soittanut) ja kyselisin jo sieltä mitä tehdä, varsinkin kun kauppa ei vastaa kyselyihisi.Toivottavasti saamme molemmat pakettimme!

Ihan uskomatonta, että eivät sieltä vastaa mitään! Ovat kuitenkin lisäilleet sinne uusia Ticketin fleecevuorellisia sadeasujakin yms, eli toiminnassa oleva yritys on ilmeisesti..?

Olen nyt vielä toiveikkaana odottanut, sillä sivuilla tosiaan luki, että toimitus voi kestää jopa 21 päivää, joiden oletin tarkoittavan arkipäiviä. No se meni umpeen eilen eli maanantaina otan puhelun rahoitusyhtiööni. Onneksi on se vakuutus, että saa rahansa sitä kautta takaisin!

Miten tuo toimitus muuten voisi kestää 21 arkipäivää? Mitä ihmeen kautta ne sieltä tulevat? Eihän tässä välissä nyt ole kuin pari jorpakkoa!

saako kysyä,mikä firma kyseessä. Täällä oli aiemmin puhetta born2bcool-putiikin epäluotettavuudesta. Muuten en kyllä osaa auttaa,kun ei ole kokemusta (onneksi).

Voisikohan tuossa vielä olla tuollainenkin sekaannus =(

Minä tein tilauksen 2.2. ja sieltä oli soiteltu ja meilattu 19. ja 20. päivä.

25.2. sain viestin, että palauttavat rahat, mutta en tiedä olivatko jo maksaneet vai milloin tämä tapahtuu. Kumman kauan viipyy, jos ei sinunkaan rahoja ole vielä näkynyt.

Minä maksoin Visalla, mutta palautus tulee PayPalin kautta. Ihmettelen vaan, että tuleeko se hyvitys kortilleni, vai hautooko PayPal niitä rahoja, kuten joskus, kun olen saanut palautusta Ebay ostoksista. Silloin eivät palautuneet minulle, vaan jäivät sinne PayPalin "tilille" niin kauaksi aikaa, kun ostin jotain Ebaysta. Hitto, jos tässä nytkin käy näin.

Ihan ihmeellistä pelleilyä. Toivottavasti rahamme kuitenkin saadaan edes jotain kautta.

Ei ole rahoja vielä tullut. Soitin sinne perjantaina ja kysyin syytä, niin sanoivat laittaneensa ne edellisenä perjantaina ja että rahojen tulo saattaa kestää 10 päivää.

Mutta nyt kun luin tämän sinun tekstisi, niin tulikin mieleeni, että luulikohan hän minua sinuksi? Nimittäin oman rahani ilmoittivat aiemmin palauttavansa jo 5.2. ja todella oudolta tuntuu, että noin kauan olisivat odottaneet sen kanssa?! Lisäksi maksoin suoraan Masterilla, en siis PayPalin kautta ja sen kautta olivat kuitenkin omien sanojensa mukaan rahani palauttaneet (voiko ne muuten palauttaa sen kautta, vaikkei olisi sieltä maksanutkaan?).

Hankalaksi meni tämä homma.. Jollei rahoja kuulu ensi viikon perjantaihin mennessä, niin soitan uudelleen. Ja varmistan, että ovathan he samassa ihmisessä sillä kertaa?! :)

thehedgepig:stä tilasin 31.12. eikä näy eikä kuulu... =( Ovat vastailleet asiallisesti sähköposteihin ja ovat todella pahoillaan, mutta eivät ilmeisesti ole velvollisia mitään mulle korvaamaan, vai? Heillä on postituksesta kuitti tallella, joten on postin kämmäys eikä heidän.

Yleensä olen saanut Englannista paketit jopa muutamassa päivässä ja sähköposteihin on vastattu nopeasti. Eli tuo ei ole normaalia toimintaa. Kannattaa edelleen pommittaa sähköposteilla ja kai heillä jokin puhelinnumerokin on, johon voisi yrittää soittaa. Muuten rahat mitä pikimmiten takaisin.

Eli pakettia ei lennätetä ollenkaan (näin esim. kun tilaa aerosoleja yms.), normaali aika paketin Briteistä on tulla kuutisenkin viikkoa, itselläni meni 7 vkoa. Joskus tulee jo kolmessa. Tuo heidän toimitusaika viitannee yllämainittuun toimitustapaan, joten olisin ihan huoletta. Tosin ihan idiootti toimitustapa, jos vaatteista kyse, ja ne saa lentopostinakin lähettää :).

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat