Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen yrittänyt katsella Tikkurilan värikartasta, mutta kun ei löydy. Olisiko kenelläkään neuvoja/värikoodia?

Kommentit (5)

Siis jos ajatellaan että tulee seinälle, laajalle alueelle, saattaa hyvin olla liian tumma. Ei tuokaan kyllä kaukaa haettu ole maitokahvista.. Joku pari astetta vaaleampi.Itsellä kävi just se moka että otin liian tumman sävyn, kun näytti värilastussa kivalta. Seinällä tulos oli sitten vähän toinen.. Samaista maitokahvia siis etsin silloin myös :)

Tuo voisi olla lähellä, tosin näytöllähän ne värit ei aivan vastaa todellisuutta... Mutta tuon koodin otan ainakin mukaan huomenna maalikauppaan. Onko muita ehdotuksia?

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että siinä pienessä maalinäytteessä tai kuvassa maalikaupassa se väri ei välttämättä ole sama kuin kotona seinässäsi. Siihen väriin vaikuttaa niin moni asia kotona ja varsinkin valo- ja ilmansuunta-asiat.Kannattaa siis ostaa ensin pieni purkki sitä maalia ja maalata noin neliön kokoinen alue (joko suoraan seinään tai sitten vaikka pahville tai lautaan) ja katsoa sitä siinä seinällä mihin maali on suunniteltu. Tarkastele luonnonvalossa ja keinovalossa. Tee lopullinen värivalinta vasta tämän jälkeen.T. Sisustussuunnittelija

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat