Vierailija

Ostin eilen hätähousuna (kp 24/27) 2 kpl:een pakkauksen Clearblue -raskaustesteja. Tein toisen testeistä päiväpissasta, puhdas nega.



Tänä aamuna tein aamupissasta tuon toisen testin, ja mitään ei aamulla näkynyt. Kun tulin töistä, niin olin heittämässä vessan pöydältä testiä roskiin ja huomasin, että siinä on ihan selkeääkin selkeämpi plussa, ei siis mikään ns. haamu.



Mitäs ootte mieltä, onkohan pulla uunissa?

Kommentit (5)

Mutta se tässä ihmetyttää, kun tuohon päivää aiemmin tehtyyn testiin ei ole tullut yhtikäs mitään - jos se tuosta huoneilmasta yms. on kiinni...



- ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jotka ovat todella olleet plussa, mutta sinuna en siihen tuudittautuisi. Odota muutama päivä ja tee uusi testi. (Halvempikin testi kertoo tuloksen...)

pitää katsoa siinä ajassakun siinä lukee - yleensä jotain 5 min ja 30 min väliltä. JOS katsoo myöhemmin niin tulos ei ole voimassa. Lähes mikä tahansa negatiivinen testi nimittäin muuttuu pitkään huoneilmassa oltuaan "viivalliseksi".



Eli lyhyesti sanottuna: valitettavasti et voi kyllä uskoa testiä. Mutta hyvä uutinen on se, että noilla kierronpäivillä testit ei vielä totuutta kerrokaan, testaa uudelleen kun kierron pitäisi alkaa,



Onnea!

Hieman hysteerisesti on tullut seurailtua raskaustestejä, kun joudun aloittamaan verenohennuslääkkeen todella pienillä viikoilla, jos tulen raskaaksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat