Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lääkäri ei meinannut uskoa kun kerroin, että saan kuukautisiin liittyviä oireita (mm. ikävää migreenin kaltaista päänsärkyä ja mielialan vaihteluita) vaikka syön femodenia 2-3 liuskaa putkeen - siis oireet tulevat liuskan loppupuolella.Minusta se on ihan loogista, eihän kroppa tiedä ettei menkkoja tulekaan vaan jatkan perään uuden e-pilleriliuskan.Mitä mieltä olette ja millaisia kokemuksia muilla? Tuleeko kuukautisiin liittyviä oireita muille kierron lopulla (kun pillereitä syöty noin 20 vrk)?

Kommentit (3)

mutta tuohon päänsärkyyn kokeile DUACT antihistamiinia. Supistaa limakalvoja jotka turpoaa myös poskionteloissa. Tulehduskipulääkkeet ei auta tuohon kuukautispäänsärkyyn, mutta Duact tehoaa. Muista antihistamiineista en osaa sanoa mutta tämä on tarkoitettu tukkoisuuteen supistamaan limakalvoja.

ja estrogeenipitoiset aiheuttivat mulle migreeni oireita.....Muuten ei mitään siis vaikka söi kokoajan putkeen tauko pidettiin vain ja ainoastaan sillon kun vuoto tuli läpi.Niin ja kyse on endometrioosin hoidosta.Nyt mulla on minipillerit ja ne ei aiheuta migreeniä....kuukautisia ei ole ollenkaan ja elämä on ihan helppoa..... :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat