Vierailija

.

Kommentit (6)

juuri koiranpentu. Ollaan yritetty järjestää niin että se on yhtäjaksoisesti yksin max4-5 tuntia. Eli Toinen vanhemmista tulee ruokatunnilla käymään kotona. Toinen menee aiemmin töihin ja toinen voi huolehtia siitä aamusta. Hyvin onnistui viikko tällä järjestelyllä:)

täytyyhän ihmisten kuitenkin töissä käydä, ja usein siellä menee 8 tuntia, ja työmatkoineen mahdollisesti enemmänkin.

Voihan sitä tietty "palkata" jonkun naapurin tai sukulais-tytön/pojan katsomaan pentua kun olet töissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eihän koiraa voisi muuten ottaa kuin eläkeläiset ja pienten lasten vanhemmat.Sotku ja kaaos kotona voi kyllä sitten olla sen mukainen että penska on ollut yksin. Vaikkakin todistettavasti saman kaaoksen saa aikaiseksi paaaaaaaaaaaaljon pienemmässäkin ajassa.

Meillä siis on koiranpentu ja oon ite kotona vielä hoitovapaalla. Aikamoiset lätäköt ja kasat olis kyllä varsinkin alussa tullut työpäivän aikana. Miten te työssäkäyvät olette selvinneet tästä? Ihan vain mielenkiinnosta kyselen ja tulevaisuuttakin ajatellen jos meillä vaikka joskus on toinenkin koiranpentu... hoitovapaalla en tule kumminkaan varmaan enää ikinä olemaan.

Yritä itse olla pissaamatta 8-9 h. Jos ei n 4-5 tunnin välein pysty päivällä ulkoiluttamaan niin ei kannata hankkia koiranpentua lainkaan. Koira parka.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat