Vierailija

Uusimmassa Painonvartijoiden lehdessä uutisoitiin väitöskirjatutkimuksesta, jonka mukaan runsaasti kalsiumia ja heraproteiinia sisältävä ruokavalio estää kehon painon ja rasvakudoksen määrän kasvua. Ne auttavat tutkimuken mukaan myös painon pudotuksessa ja rasvakudoksen vähenemisestä painonpudotuksen aikana.Voisin kokeilla moista, mutta en tiedä mistä moista proteiinia saa, osaakohan kukaan auttaa?Terv. tietämätön

Kommentit (5)

PV jutun mukaan tehokkain heraproteiini on alfalaktalbumiini. Jos olen ymmärtänyt oikein niin esim. maidossa heraproteiinia on perin vähän (0.5% proteiinimäärästä) eli tosiaan hera pitää ottaa pussista saadakseen riittävän määrän. Tietääkö kukaan kuinka kaloripitoista heraproteiini on?Terv. ap

Heraproteiineissa on paljon laatueroja. Monet heraproteiinit sisältävät pääosin vähempiarvoista b-lactoglobuliinia ja noiden tuotteiden arvokkaiden bioaktiivisten peptidien (kuten a-lactalbumiini) pitoisuus on täten lähes olematon.Laadukkainta heraproteiini-isolaattia valmistaa tällä hetkellä Glambia niminen amerikkalainen maitojätti. Heidän tavaramerkkinsä, CFM heraproteiini-isolaatti, sisältää heran arvokkaat mikrofraktiot alkuperäisessä muodossa.Suomessakin on laadukkaimmissa proteiinivalmisteissa käytety CFM isolaattia. Esimerkiksi Evolution Whey2 -valmiste on puhdasta CFM:ää.Jos marketin hyllystä summamutikassa jonkin heravalmisteen ottaa, niin todennäköisesti menee pieleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saa heraproteiinit ja kalsiumit samasta paketista.En malta olla mainitsematta, että ko väitöskirja oli Valiolla tehty... ja perustuu lähinnä rottakokeisiin.

Heraproteiinia saa urheiluravinnehyllystä esim. tavarataloista ja automarketeista. Jauheesta useimmat tekevät pirtelöitä. Hera on juustonvalmistuksen sivutuote.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat