Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kaasuvaijeri juuttuu kovalla pakkasella asentoon 100 km tunnissa. Auto painaa vaan eteenpäin kuin juna vaikka jalan nostaa kaasulta. Kun painaa kytkintä kierrokset ponkaisee melkein punaiselle, edellä ajava auto lähestyy nopeasti koska ajaa vain 80 km tunnissa. Siitä vaan sitten autosta virta pois kesken ajon hirveessä alamäessä.

Kommentit (6)

Jaa ei ole rajotinta???? Niin että kun painaa kaasua tulee sitten kiertokanki konepellin läpi. Noin niinkun kuvaannollisesti. Luuletsä TODELLA että kone kiertää rajattomasti?!?!!?!? ET VOI, ET VOI olla noin daiju? Vai ootsä sittenki?

Se kone hajoo ilman rajotinta. oon kyllä kuulu joskus jonkun ottaneen sen pois tyhmyyttään luullen että kiihtyvyys tai huippunopeus paranee huomattavasti.Enhän vaikionopeudensäätimestä puhunu yhtikäs mitään.

Ja toisekseen ei oo ees edullista että kone kiertäis, sieltä lopuu potku isoilla kierroksilla.

Mulla nyt sattuu oleen sen verran omakohtasta kokemusta kun joskus ollu viritetty kone autossa ja penkissä näki missä kulkee optimaalisten kierrosten raja.Mut ihan perusasioita nio on että tajuaa että ei se kone kierrä ja kierrä

TERVEISIn kolmantena kirjottanu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Et osaa laitaa vaihdetta vapaalle ja jarruttaa? tai muuten vaan jarruttaa? Jo on automaatti, niin automaatissa on asento "N" ja jarru.Iahn vinkkinä et kyl vanhassa autossa kasuvaijeri usein hirtti mutta en olut noi idiootti. Tietsä et autoissa on rajotin? Kuullu ikinä sellasesta? Kai kierrokset nousee joo mut tulee siel rajotin vastaan ellei joku suakin tyhmempi oo ottanu sitä pois (mistä ei taas oo mitään hyötyy. kone pääsee ottaan liikaa kierroksia ja hajoo)eikä tartte olla autonasentaja tai muutenkaan autofanaatikko ihan naisena mäkin nyt tän verran tajutan tää kuuluu jo jokaisen yleissivistykseen ja perustietoihin.

tai muutakaan hienouksia :) Ja ajatella jos on vaikka 5 vaihde niin auto voi kiihtyä vaikka kuinka lujaan vauhtiin.

Kyllä auton saa pysäytettyä jos osaa autolla ajaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat