Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Puhtaalla omalla tunnolla ei ehkäistä...

Vierailija

..mutta jos elämässä tulee jaksamisen kanssa vaikeuksia, niin pitäisin tärkeänä että ensin käydään lääkärin puheilla..... Omin neuvoin ei aleta ehkäisemään vaan lääkärin määräyksestä. Ja samalla lääkitään myös masennusta.

(Näin ajattelen ihan maalaisjärjellä.)Lapsiperheissä on tilanteita kun auttavia käsiä tarvitaan.

Tähän meidän yhteisössä pitää panostaa. Eli kodinhoitaja kotiin että äidit pääsevät asioille! (Hammaslääkäriin, neuvolaan jne.)

Lapsistakin on mukavaa kun voi tutustua uuteen ihmiseen.Ei meistä kukaan ole täydellinen, mutta jospa niitä murisia tippuisi meillekin.

Kommentit (4)

Vierailija

Lisään vielä että missä viipyy tavallisten perheiden tarvitsema apu?Haluamme luotettavia ja koulutettuja ihmisiä hoitamaan lapsiamme sillä aikaa kun hoidetaan omaa terveyttä. Jos on pakko mennä vaikkapa hammaslääkäriin, (eikä ole varaa mennä yksityiseen.) niin ei mielellään vie leikki-ikäisiä lapsia mukanaan.

Vierailija

ensin tuskaillaan sen kanssa, kun lapsia vaan tulee ja itse ei jaksaisi. Ja lääkettä vaan nassuun että tulee onnellinen olo ja sitten taas lisää lapsia.Oletteko te vl-äidit ihan oikeasti onnellisia? Mä en usko vaikka toisin koitatte väittää.

Uusimmat

Suosituimmat