Vierailija

lihoista muutakuin makkaraa sekä jauhelihaa. Mitä tuo punainen liha tarkoittaa? Tarkoittaako esim lihasuikaleita? pihvejä?ärsyttää kun työpaikalla harvasen päivä joku kysyy että miksi syön tuollaista (kasvis ruokaa) ja seuraavana päivänä makkara tai kana maistuu kuitenkin.kalaa en myöskään syö ollenkaan.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sian ja naudan liha on punaista (hei, katsokaa sen lihan väriä!!!) ja siipikarja vaaleaa. Kala on sitten ihan vaan kalaa.Ap on tosiaan vain nirso. Tai lapsi. Monet lapset ei syö kuin jauhelihaa ja makkaraa... Normaalit aikuiset pitää kokolihaa huomattavasti parempana vaihtoehtona.Lainaus:

Ja siipikarjan liha sitten sitä vaaleaa lihaa.

Ainakin lainsäätäjä on sitä mieltä, että possu on punaista lihaa. Säädöstitopankista löytyi lista maista ja eläinlajeista, joiden lihaa saa tuoda Suomeen. Listan nimi on"PUNAINEN LIHA

JA SIITÄ VALMISTETUT RAAKALIHAVALMISTEET SEKÄ JAUHELIHA"Ja sen mukaan punaista lihaa ovat:"Nautaeläimet, Kavioeläimet, Siat, Lampaat ja Vuohet "www.finlex.fi/data/sdliite/liite/2225.pdfLainaus:

Punaista lihaa ovat nauta, hirvi, poro ja monet riistat.Siipikarja on taas vaaleaa lihaa.

pakko nyt kysyä... mutta kun sanoit, että syöt esim kanaa suikaleina, niin tarkoittaako, että et pysty ottaman filepihviä ja leikkaamaan veitsellä suikalaeiksi ja syömään vaan pitää olla valmiiksi suikaleina?mun puolesta saat syödä ihan mitä haluat, mutta MIHIN toi ruokavalio perustuu? ei ainakaan lihan laatuun, koska makkarathan on venhäjauhoa ja jänteitä jauhettuna.ällöttääkö kokoliha?

siis punainen liha tarkoittaa naudan lihaa oli se sitten missa muodossa vain. Eli jos syot makkaraa tai jauhelihaa ne ovat kylla punaista lihaa. Vaalealla lihalla tarkoitetaan kanaa ja possua.

mikä on se totuuskin, mutta inhottavaa aina selittää joillekkin tarkkasilmäisille miksi en ota aina kasvisruokaa, tai joku kun näkee että on kasvisruokaa lautasella niin kysyy että olenko kasvissyöjä... en ole on vähän tylsä vastaus :D koska seuraa jatkokysymyksiä

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat