Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten meidän osoitteen saa ihmisten navigaattoreille oikein?

Vierailija

Meille ei löydä oikeaa reittiä navigaattorilla. Meillä ei itsellä ole navigaattorilla, mutta aina välillä meille pyrkii joku jostain pellon poikki tai muusta omituisesta suunnasta, koska navigaattori näyttää reitin siitä, missä ei ole edes tietä. Ja talonumerointi on koko tien osalta väärin.Mistä navigaattoripäivitykset tulee. Eli mihin meidän pitäisi asiasta ilmoittaa, jotta tiet ja numerot tulisivat korjatuksi ja oikein?Ilmeisesti ongelma ei ole vain meidän vaan koko alueen, sillä kerran kävelylenkillä eräs autoilija kysyi minulta ohjeita naapuriin, mutta se paikka mihin oli ajanut ja missä minut kohtasi oli aika omituinen eli ei lainkaan reitin varrella mistään suunnasta lähestyttäessä.

Kommentit (7)

Vierailija

että minkä osoitteen se sulle siinä kohdassa ilmottaa. Sitten vaan ilmoitat ihmisille "väärän" osoitteen, kunnes uudet karttapäivitykset tulevat.

Vierailija

eli ilmeisesti näitä järjestelmiä on monta, ja jokainen hakee päivityksensä kuka mistäkin. Ehkä tuolta kaupungin rakennus- ja kaavoitusosastolta kannattaa kysyä asiasta.ap

Vierailija

ollut navigaattoreita autoissaan. Eli ei ongelma parane, vaikka tulisi sata päivitystä, kun se ei ole päivitystä tekevien tiedossa. Eli mistä ne päivitykset tulee, jotta voisin pyytää muutoksen seuraavaan päivitykseen?Mistä te navigaattorilliseet haette ne päivitykset?Ei tuo väärän osoitteen ilmoittaminenkaan auta, kun navigaattori neuvoo tien sellaisesta paikasta, missä ei ole edes tietä!

Uusimmat

Suosituimmat