Vierailija

Tai opetellut kolmirattaisella pyörällä ajoa?Tuli vaan mieleeni, kun näin kuvan ystäväni pojasta luistelemassa. Hän on muutaman kuukauden omaani vanhempi. Lapseni on nyt 1v 10kk, joten siis mikään hoppuhan meillä ei ole ;)

Kommentit (4)

nyt vasta reilu 4v:nä luistelu alkaa oikeasti sujua, siis potkii ihan oikein. Viime talvena vasta lähinnä käveli luistimilla ja totutteli jäähän.pyöräilemään (12" pyörällä, ei ollut ollenkaan 3-rattaista) alkoi n. 2v10 kk iässä - ikää oli n. 4v 2kk kun 16" pyörästä saatiin apupyörät pois.Eli ei mitään kiirettä aikaiselle aloitukselle, nopeastikin voi oppia sitten kun aloittaa :-)

Eka talvi oli molemmilla sellaista luistinten testausta. Ehkä 10min jaksoivat olla jäällä. Seuraavana ovat sitten jo luistelleet ihan oikeasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tosin kaikki kai on vähän kiinni siitäkin miten vanhempia itseä kiinnosta esim. hiihto, luistelu, pyöräily tms.ja vielä sekin vaikuttaa jos on vanhempia sisaruksia niin pienemmän into on kova oppia perässä.Meillä on kaikki olleet jäällä siinä 2v. Se on ollut sellaista jäähän totuttelua. Keskimmäinen oppi tänä talvena luistelemaan, ikää on nyt 3,6. Vanhin oppi samassa iässä. Hiihto meni aikaisemmin, toki on ehkä helpompaa.Pyörällä ajo on ollut suosikkipuuhaa jo pienestä vanhimmalle, toinen vähän jännäsi viime kesänäkin vielä apareilla ajella ja nuorin puhkui intoa vaikka ikää oli alta 2. Että sekin lapsesta kiinni =)Aina voi kokeilla, kunhan ei pakota :0

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat