Alkaa tympimään

Vierailija

.

Kommentit (6)

Vierailija

Jos noin paljon tympii, lähde oikeasti töihin ja lapsi hoitoon, niin perhekin nauttii kun olet taas tasapainoisempi.

Ei siellä kotona tarvii 7 vuotta olla nostamassa sosiaalietuuksia.

Vierailija

En halua laittaa pienintä vielä hoitoon ja mieheni ei voi jäädä sijastani kotiin koska rahat ei riittäisi,vaikka olisin 12 tuntia töissä en yltäisi samoihin tuloihin.

Eli siis jos menen töihin niin ansiotuloveron lisäksi myös etuuksiin määritelty muutosveroprosentti muuttuu?

Vierailija

Olen nyt ollut 7 vuotta kotiäitinä ja nyt alkaa olemaan mitta täysi,nuorin lapseni on vasta vuoden joten hoitoon laittaminen ei tule kysymykseen,Kysymykseni kuuluukin että onko täällä äitejä jotka toimii päivät kotiäitinä ja käy ilta/yö töissä? jaksaako sitä? meillä pienin herää vielä öisin aina välillä ja aamulla kello soi kuudelta kun vanhin pitää viedä kouluun.

Ja vielä semmoista että jos alotan iltatyö niin vaikuttaako se kotihoidontuelle määritettyyn veroprosenttiin/muutosverokorttiin?

Töihin olisi kova hinku,ei rahan takia vaan sen takia että tarvitsen jotain ns. "omaa" tekemistä,mietin vaan sitä että alkaako se sitten vaikuttaa toimintaani kotona lastenkanssa eli olenko niin väsynyt että kiukuttaa sitten päivisin?

Vierailija

Totta kai kaikki lisätulot nostavat veroprosenttia. Palkkatuloa verotetaan kevyemmin kuin sosiaalietuuksia (=saa paremmin vähennyksiä).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat